Facebook Pixel Δεύτερη μεταγραφή μετά τον Γουίλιαμ στον ΠΑΟΚ - Φορ με 25 γκολ - Τον τσέκαραν ως αντίπαλο στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 17:25:00

Δεύτερη μεταγραφή μετά τον Γουίλιαμ στον ΠΑΟΚ - Φορ με 25 γκολ - Τον τσέκαραν ως αντίπαλο στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεύτερη μεταγραφή μετά τον Γουίλιαμ στον ΠΑΟΚ - Φορ με 25 γκολ - Τον τσέκαραν ως αντίπαλο στην Τούμπα!

Ψηλός, δυνατό κορμί, με εύκολο γκολ και χαμηλή τιμή! Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για τις κινήσεις του Ιανουαρίου και ήδη έχουν έτοιμη λίστα με ονόματα επιθετικών. Έναν μάλιστα τον παρακολούθησαν από κοντά και πολύ πρόσφατα...

Στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας έχει περάσει, πλέον, η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους 16 τού Conference League, δεδομένου ότι ο Δικέφαλος είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει διαρκώς να κοιτάζει μπροστά.

Γιατί, προφανώς, ήταν εξαιρετικό αυτό που συνέβη στον ευρωπαϊκό όμιλο, με τους 16 βαθμούς που συγκέντρωσε η ομάδα και τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε μέσα και έξω από την Τούμπα, αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον τώρα στο κλαμπ είναι η χειμερινή ενίσχυση.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Μάρκος Αντόνιο είναι μια λύση που την υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου πια για το βασικό ροτέισον, οι ανάγκες τής ομάδας έχουν περιοριστεί σε δύο θέσεις: Ενίσχυση στον δεξιό μπακ αλλά και στον επιθετικό. Γιατί οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται έναν γκολεαδόρ τύπου Πρίγιοβιτς, έναν παίκτη που να είναι για μέσα στο κουτί, με δύο-τρεις επαφές να πετάει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο δεξιός μπακ που θα αλωνίζει - Επιθετικός που έχει τσεκάρει όλος ο ΠΑΟΚ - 25 γκολ, 2 ασίστ το 2023!

Για τη θέση τού δεξιού μπακ φαίνεται ότι έχει προκριθεί η περίπτωση του Βραζιλιανου Γουίλιαμ, της Κρουζέιρο, αλλά σε κάθε περίπτωση ο παίκτης που θα έρθει θα είναι ένας Μπάμπα Ραχμάν αλλά από τη δεξιά πλευρά.

Στο θέμα του επιθετικού πρέπει, αρχικά, να υπενθυμίσουμε ότι ούτε ο Μπράντον Τόμας αλλά ούτε και ο Σαμάτα είναι φουνταριστοί. Κάτι που σημαίνει ότι, με την παράλλη δική τους παρουσία (ή ίσως με την πώληση του Σαμάτα), ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί και στη θέση του επιθετικού τον Γενάρη. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Και υπάρχει ήδη ένα όνομα που εχουν ξεχωρίσει στον Δικέφαλο και, μάλιστα, τον έχει τσεκάρει δύο φορές ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ! Αναφερόμαστε στον  Μπόγιαν Ραντούλοβιτς, της Ελσίνκι, που δείχνει ότι έχει το γκολ και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Οι Θεσσαλονικείς τον είχαν στο... σημάδι και στα δύο ματς που έπαιξαν με αντίπαλο την ομάδα του και η περίπτωσή του είναι εξαιρετική: Διεθνής Σέρβος επιθετικός, μόλις 23 ετών, με market value κάτω από το 1 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2024 - Άρα θα μπει άμεσα στον τελευταίο χρόνο και η ομάδα του δεν θα έχει κάποια μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ.

Έχει μάθει μπάλα στην Ισπανία, έχει περάσει από την Αγγλία και μέσα το 2023 έχει πιστωθεί 25 γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ. Έχει ψηλό και δυνατό κορμί, σκοράρει με το κεφάλι αλλά και με τα δύο πόδια, μπορεί να έρθει με λίγα χρήματα και να πετύχει πολλά γκολ. Τι παραπάνω, δηλαδή, ψάχνει ο ΠΑΟΚ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Επιθετικός με χατ-τρικ στο πρώτο ματς - Γκολεαδόρ που μπορεί να βγάλει μάτια - Τρίβει τα χέρια ο Λουτσέσκου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags