Facebook Pixel Super League: Επιστρέφει στους πάγκος γνωστός Έλληνας τεχνικός - Αυτήν την ομάδα της Super League αναλαμβάνει
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 18:44:00

Επιστρέφει στους πάγκος γνωστός Έλληνας τεχνικός - Αναλαμβάνει τον ΠΑΣ!

Sportdog Team
Επιστρέφει στους πάγκος γνωστός Έλληνας τεχνικός - Αναλαμβάνει τον ΠΑΣ!

Εξελίξεις για σύλλογο του πρωταθλήματος μιας και λίγες ώρες μετά την αποχώρηση προπονητή, λόγω των κακών αποτελεσμάτων, βρέθηκε ο αντικαταστάτης του και αναμένεται να ανακοινωθεί.

Μιχάλης Γρηγορίου: Εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα μιας και όπως έχει γίνει γνωστό ο Θανάσης Στάικος πρόκειται να αποχωρήσει, με τις ανακοινώσεις να είναι οι μόνες που αναμένονται, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα της Ηπείρου βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 50χρονου τεχνικού που από την πρώτη στιγμή ήταν το φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου την περασμένη σεζόν πήρε τη Λαμία σε πολύ δύσκολη στιγμή και κατάφερε να τη σώσει, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των Ιωνικού, Κέρκυρας, Ατρομήτου και Πανιωνίου, όπου μάλιστα με τις δύο τελευταίες ομάδες έχει καταφέρει να πάρει πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ της Euroleague με 9.4π. και 6ρ. για ΠΑΟ - Ανατροπή με Παπαγιάννη - Μόνο... Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags