Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και τέσσερις αλλαγές ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο - Αυτούς επέλεξε ο Γιοβάνοβιτς (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 19:43:00

Με Μπρινιόλι και τέσσερις αλλαγές ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο - Εκτός αποστολής δύο βασικοί παίκτες

Sportdog Team
Με Μπρινιόλι και τέσσερις αλλαγές ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο - Εκτός αποστολής δύο βασικοί παίκτες

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Περιστέρι οι Πράσινοι έκαναν γνωστή την ενδεκάδα τους για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, έχοντας τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα.

Παναθηναϊκός: Με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια και τους Κώτσιρα, Πέρεθ και Μαντσίνι να επιστρέφουν στην ενδεκάδα θα αγωνιστούν οι Πράσινοι στην εκτός έδρας, κρίσιμη, αναμέτρηση με τον Ατρόμητο όπως έγινε γνωστό λίγο πριν την πρώτη σέντρα, ενώ Αϊτόρ και Τσέριν έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων σε δικέφαλο και γάμπα αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Χουάνκαρ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Πέρεθ και Βιλένα, ενώ την τριάδα πίσω από τον Ιωαννίδη θα την αποτελούν οι Μαντσίνι, Μπερνάρ και Παλάσιος.

Η ενδεκάδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ της Euroleague με 9.4π. και 6ρ. για ΠΑΟ - Ανατροπή με Παπαγιάννη - Μόνο... Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags