Facebook Pixel Αποθέωσε Λουτσέσκου ο Σαμάτα: ’’Ο ’’στρατηγός’’ ξέρει... - Απολαμβάνω να μου ζητάει περισσότερα’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 21:48:00

Αποθέωσε Λουτσέσκου ο Σαμάτα: ’’Ο ’’στρατηγός’’ ξέρει... - Απολαμβάνω να μου ζητάει περισσότερα’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης και έβγαλε το καπέλο στον προπονητή της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 του Αστέρα Τρίπολης και ο Αλί Σαμάτα έδωσε ασίστ στην αναμέτρηση. Ο πολύπειρος στράικερ μίλησε για το παιχνίδι και αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Αναλυτικά δήλωσε:

«Το σημαντικό είναι ότι ήρθαμε εδώ και πήραμε το τρίποντο. Μπορεί να μην σκόραρα, δε με ανησυχεί, το γκολ θα έρθει. Στόχος δικός μου και των συμπαικτών μου ήταν να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε σε μια διαδικασία που χτίζουμε πράγματα. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.

Ο “στρατηγός” (σ.σ ο Λουτσέσκου) ξέρει πώς να μιλάει στους ποδοσφαιριστές, και ειδικότερα σε εμάς τους επιθετικούς, αλλά και πώς να προετοιμάζει το γκρουπ κατάλληλα. Είναι αλήθεια ότι ζητάει από εμάς τους επιθετικούς περισσότερα πράγματα και εγώ το απολαμβάνω.

Θέλω να είμαι πάντα διαθέσιμος για την ομάδα, να κυνηγάω κάθε μπάλα. Φυσικά και για τον επιθετικό μετράει το γκολ, αλλά εμείς δε σκεφτόμαστε έτσι. Πρέπει να δίνουμε λύσεις σε κάθε συμπαίκτη μας, να δίνουμε χώρους και στο τέλος να απολαμβάνουμε τις νίκες που έρχονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειωμένη" μεταγραφή! Έτσι γύρισε το έργο ο Λουτσέσκου - Πρώτος σκόρερ που τρέλανε την εξέδρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags