Facebook Pixel Λαμία - Βόλος: Μεγάλο διπλό για Βόλο στη Λαμία με δύο γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 21:42:00

Μεγάλο διπλό για Βόλο στη Λαμία με δύο γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλο διπλό για Βόλο στη Λαμία με δύο γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τέρματα των Γκαρσία και Κόμπα, ο Βόλος νίκησε 2-1 τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος» και πήρε ένα εξαιρετικά πολύτιμο «τρίποντο» που τον απομακρύνει για τα καλά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πολύ μεγάλο διπλό στη Λαμία έκανε ο Βόλος με τη σφραγίδα δύο Αργεντίνων ποδοσφαιριστών του. Η ομάδα της Μαγνησίας πέρα από τη Φθιώτιδα επικρατώντας με σκορ 2-1 του συγκροτήματος του Βόκολου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το πρώτο ημίχρονο στη Φθιώτιδα δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις. Εάν εξαιρέσουμε τη φάση του 10’ με τον Μωραΐτη επί της ουσίας δεν υπήρξε άλλη καλή στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Βόλος μέχρι το 25’ ήταν η ομάδα που είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο και πίεζε πολύ τη Λαμία μη επιτρέποντας της να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Από ένα σημείο και μετά στο παιχνίδι κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, ενώ ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές με το 0-0 να μην αλλάζει.

Στην επανάληψη η Λαμία μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να πιέσει και να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Γενικά το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό, αφού είχε γκολ και αγωνία. Σε ένα σημείο που η ομάδα του Βόκολου ήταν ορεξάτη είδε τον Βόλο να απειλεί στο 54’ με τον Μύγα να κάνει το σουτ και η μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 56’, όμως, ο Άλχο έκανε μία εξαιρετική σέντρα από δεξιά και ο Γκαρσία με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Βόλο.

Η Λαμία προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις. Στο 71’ στη μοναδική καλή στιγμή της που δημιουργήθηκε από σέντρα του Σιμόν ο Καρλίτος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η απάντηση του Βόλου ήταν άμεση και στο 80’ ο Κόμπα πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για το 1-2. Η ομάδα της Μαγνησίας με αυτό το διπλό έκανε άλμα στην βαθμολογία και πήρε βαθιά ανάσα, ενώ το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα ήταν πολύ κακό.

Σκόρερ: 56’ Γκαρσία, 71’ Καρλίτος, 80’ Κόμπα

Κίτρινες: 8’ Τζανετόπουλος, 41’ Καλογερόπουλος, 44’ Γκλάβιτσιτς, 45’ Σιέλης, 59’ Παπαδόπουλος, 62’ Σλίβκα

Συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (4-4-1-1): Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ – Τόσιτς (80’ Στάνκο), Σαντάνα (46’ Λόνγκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης (90+1 Μαρτίνεθ(– Σλίβκα - Καρλίτος

ΒΟΛΟΣ (4-4-2): Κόστιτς – Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας – Άλχο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Κόμπα(89’ Τρουιγέ) – Γκαρσία, Μωραΐτης (78’ Ντέλετιτς).

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags