Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Άμεσα η απόφαση Αλαφούζου για Μπρινιόλι - Όλα ανοιχτά ακόμα και για τον Γενάρη - Ραντεβού στην ΠΑΕ
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-18 13:47:00

Άμεσα η απόφαση Αλαφούζου για Μπρινιόλι - Όλα ανοιχτά ακόμα και για τον Γενάρη - Ραντεβού στην ΠΑΕ!

του Νίκου Στεργίου

Η διαφορά στο οικονομικό και το ενδιαφέρον από Ελλάδα! Στο Τριφύλλι δεν θέλουν να αφήσουν την υπόθεση να σέρνεται και περιμένουν πριν το 2024 την απάντηση του Ιταλού.

Η νέα κάκιστη εμφάνιση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο Περιστέρι και τα δύο γκολ-δώρο στον Ατρόμητο, έχουν φέρει ξανά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του Παναθηναϊκού την υπόθεση του Ιταλού τερματοφύλακα και τη μη ανανέωσή του συμβολαίου του.

Τo sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος σας αποκάλυψε πριν από δύο μήνες ότι υπήρχε διαφορά στο οικονομικό στις συζητήσεις των δύο πλευρών, περίπου 300.000, αλλά και ότι το όνομά του απασχολεί κι άλλη ελληνική ομάδα, αφού Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ υπό προϋποθέσεις δεν θα ήταν αρνητικοί να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. Όλα αυτά βέβαια για το καλοκαίρι…

Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει σημαντικά, καθώς οι δύο γκέλες του με τον Ατρόμητο, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό και προβληματισμό. Μάλιστα, από την ΠΑΕ θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να καλέσουν τον Ιταλό για την τελική συζήτηση σχετικά με το μέλλον του.

Ο Παναθηναϊκός θα του καταθέσει την τελευταία οικονομική προσφορά και στη συνέχεια θα κινηθεί ανάλογα με την απάντηση του Ιταλού. Εάν δεν συμφωνήσει, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό της πώλησης του σε άλλη ομάδα τον Γενάρη!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε: Ο Παναθηναϊκός έβγαλε στην… σέντρα τον Μπρινιόλι την ώρα του αγώνα! (BINTEO)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags