Facebook Pixel Άρης: Για αυτό "τρελάθηκε" παρά τη νίκη του Άρη ο Μάντζιος - Θέλει άμεσα αλλαγή από τους παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-19 06:00:00

Για αυτό "τρελάθηκε" παρά τη νίκη του Άρη ο Μάντζιος - Θέλει άμεσα αλλαγή από τους παίκτες

Sportdog Team
Για αυτό "τρελάθηκε" παρά τη νίκη του Άρη ο Μάντζιος - Θέλει άμεσα αλλαγή από τους παίκτες

Ο Άρης έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στον ΟΦΗ, στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου να σπαταλούν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Έλληνα τεχνικού.

 

Άρης: Ο Άρης έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στον ΟΦΗ, στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου να σπαταλούν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Έλληνα τεχνικού.

Μάλιστα, ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" μετά τη λήξη της αναμέτρησης έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως οι παίκτες του δεν ήταν πέτυχαν περισσότερα, παρότι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που είχε έναν νέο προπονητή και εμφάνισε διαφορετικά πράγματα. Αν προσθέσεις και το κρύο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε πλέον χωρίς οπαδούς. 

Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο γιατί εννοώ πως θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι και να κάνουμε καλύτερη διαχείριση για το επόμενο ματς», τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ο Άκη Μάντζιος.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτοι δύο που "διώχνει" ο Καρβαλιάλ, ανακοινώσεις πριν τις Σέρρες - Unfair κίνηση από πρωτοκλασάτο άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags