Ιδιαίτερα σημαντικό και κομβικό χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο εκτός έδρας ο Νίκος Αθανασίου. Ο ρεπόρτερ των πράσινων μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 επεσήμανε ότι το χθεσινό αποτέλεσμα της ΑΕΚ, σαν να γλύκανε το κλίμα από την γκέλα στο Περιστέρι και πρόσθεσε ότι την ίδια στιγμή τις τελευταίες ημέρες στο Κορωπί γίνεται μια προσπάθεια για να ανέβει η ψυχολογία των παικτών.

Ο Νίκος Αθανασίου θύμισε ότι και άλλη μία φορά στη θητεία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο οι πράσινοι είχαν έρθει αντιμέτωποι με ένα σερί ηττών και γενικότερα αρνητικών αποτελεσμάτων με την απάντηση της ομάδας από αυτό το σερί να είναι άκρως πειστική.

Στα αγωνιστικά είπε ότι επιστρέφει ο Βέρμπιτς, αλλά θα έχει και άλλες απουσίες, όπως οι Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Τσέριν, Τζούριτσιτς με την 11άδα να διαμορφώνεται πιθανότατα ως εξής…

Ο Λοντίγκιν θα είναι κάτω από την εστία. Ο Αράο πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σένκεφελντ με τους Μλαντένοβιτς και Κώτσιρα στα άκρα. Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ στη μεσαία γραμμή με τους Μαντσίνι, Παλάσιος και Ιωαννίδης στην επίθεση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…