Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη στην έδρα του Πανσερραϊκού και ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Πάμπλο Γκαρσία παρέταξε με τέτοιο τρόπο την ομάδα και τέτοιου είδους παιχνίδια, δεν θέλουν και πολύ, για να στραβώσουν. Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό ήταν η νίκη, ο Καρβαλιάλ έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση και αυτός μπορεί να κατανοήσει τους λόγους. Τώρα ο Ολυμπιακός, μαζί με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, είναι έναν βαθμό πίσω από την κορυφή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πριν από λίγο καιρό κάποιοι έκαναν λόγο για καταστροφή στον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, την βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ και τώρα αυτή η ομάδα είναι έναν βαθμό πίσω από την κορυφή. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός, μπόρεσε να πάει στο Conference League, και είναι σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο και έχουμε μία αγωνιστική, για να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί το 2023», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η αναμέτρηση της Πέμπτης δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με τον Ατρόμητο να έχει ανεβασμένη ισοπαλία και να προέρχεται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού».