Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν με την Κηφισιά στην Καισαριανή, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Λουτσέσκου, για διάφορους λόγους, έχει πολλούς εμπαθείς απέναντί του, από τότε που έφυγε κυρίως, ή ότι ήρθε αντί του Πάμπλο Γκαρσία, που έχει φανατικούς φίλους. Πλέον είναι για γέλια. Τι να πεις για τον Λουτσέσκου, όχι μόνο για φέτος, για όλη του την παρουσία. Η δουλειά είναι αυτή που φαίνεται, αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει τόσους παικταράδες, και η δουλειά του βελτιώνει την ομάδα και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Όλα αυτά είναι αυτονόητα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μετά την τραγική εμφάνιση με την ΑΕΚ, που έχει ένα ποδοσφαιρικό πρόβλημα, και αν δεν την αντιμετωπίσει. Δεν θα πάρει πρωτάθλημα. Γενικώς η πορεία του, από τον Ιούλιο μέχρι και τώρα, είναι πολύ καλή. Έχει απομείνει ένα παιχνίδι με την Κηφισιά, ένα παιχνίδι που αποκλείεται να παίξει ο Ζίβκοβιτς και ο Τάισον έχει λίγες πιθανότητες», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ καταφέρνει και ανταποκρίνεται και βγαίνουν παίκτες που είναι στο ανώτερο της απόδοσής τους, με κορυφαίο τον Μούργκ και έχουν απομείνει δύο προπονήσεις πριν τον αγώνα και την άδεια για τα Χριστούγεννα. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία πως θα συνεχίσουν τις ίδιες εμφανίσεις και θα μονιμοποιήσει τις εμφανίσεις του».