Facebook Pixel Super League: Επιστροφή Σάντος στην Ελλάδα για μεγάλη ομάδα - "Καψούρα" του προέδρου, έκλεισε και ο Αθλητικός Διευθυντής!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-20 13:02:00

Επιστροφή Σάντος στην Ελλάδα για μεγάλη ομάδα - "Καψούρα" του προέδρου, έκλεισε και ο Αθλητικός Διευθυντής!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Επιστροφή Σάντος στην Ελλάδα για μεγάλη ομάδα - "Καψούρα" του προέδρου, έκλεισε και ο Αθλητικός Διευθυντής!

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές σε όλους τους τομείς κι άμεσα. Πώς βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ο Πορτογάλος προπονητής και ποιο είναι το πλάνο της διοίκησης για το καλοκαίρι. Κάποιες συμφωνίες μπορούν να κλλείσουν όμως και τον Γενάρη...
 

Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ καθώς αυτό που έχετε διαβάσει εδώ και 1,5-2 μήνες στο sportdog, για την έλευση νέου τεχνικού διευθυντή, φαίνεται ότι έχει φουντώσει ως θέμα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποφασίσει να διώξει τον Ζοσέ Μπότο και η ομάδα κινήθηκε με τους Γιώργο Σαββίδη και την ομάδα στο κομμάτι της ενίσχυσης, που κατά γενική ομολογία τα πήγαν περίφημα. Μόνο που ο Γιώργος προαλείφεται για την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του συλλόγου και όχι για να βρίσκει παικτες και να κλείνει συμφωνίες - Συν ότι στα καθήκοντα ενός τεχνικού διευθυντή είναι και οι παραχωρήσεις, η αναζήτηση ομάδων για δανεισμούς κ.λπ.

Με λίγα λόγια το σχήμα με τον Γ. Σαββίδη τα πήγε μεν εξαιρετικά, αλλά δεν είχε καύσιμο για να πάει μακριά. Δεν σχεδιάστηκε για αυτόν τον λόγο άλλωστε. Με αποτέλεσμα, τώρα, να υπάρχει ξανά κινητικότητα για τον νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου.

Ο... ξεχασμένος από Ρωσία και η μεγάλη καψούρα Σαββίδη και οπαδών!

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά στέκια είναι εκείνο του Ιγκόρ Κορνέεφ, του Ρώσου τεχνικού και αθλητικού διευθυντή με θητεία σε Ζενίτ, Σλάβια Πράγας, Λοκομοτίβ Μόσχας και Μονακό. Αλλά ο Κορνέεφ έχει μείνει για περισσότερα από τρία χρόνια εκτός δράσης και πολύ δύσκολα ο Σαββίδης θα του έδινε τα κλειδιά του Δικέφαλου.

Ποιο είναι το άλλο όνομα που θα σας γράψει το sportdog και αποτελεί τη μεγάλη καψούρα του Ιβάν αλλά και των οπαδών; Ο Φερνάντο Σάντος! Ο Πορτογάλος είναι χωρίς ομάδας από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Πολωνίας, το όνομά του ακούστηκε ως υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γκουστάβο Πογέτ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά, τελικά, είναι ακόμα χωρίς νέο σταθμό στην καριέρα του.

Στην Τούμπα είναι κάτι σαν λαϊκός ήρωας και στα 69 του χρόνια φαίνεται ότι του ταιριάζει άριστα αυτός ο ρόλος. Του τεχνικού διευθυντή. Γιατί αθλητικός διευθυντής φαίνεται ότι θα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. 

Προφανώς δεν είναι για να το δέσει κανείς σχοινί-κορδόνι ότι ο Φερνάντος Σάντος θα είναι ο νέος τεχνικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ. Αλλά το όνομά του "παίζει" δυνατά, προφανώς μαζί με άλλους υποψήφιους που υπάρχουν, για αυτό και το αναφέρουμε.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τέλειωσε" ο Λουτσέσκου μετά το ντέρμπι, παίρνει άλλον παίκτη Γενάρη - Έκπληξη στον ΠΑΟ, ψάχνει εξτρέμ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags