Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γερεμέγεφ για παγκόσμιο ρεκόρ - Δεν βλέπει κανέναν στην Ελλάδα ο Ιωαννίδης - Μαγκιά Γιοβάνοβιτς με Μπρινιόλι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-21 00:07:00

Γερεμέγεφ για παγκόσμιο ρεκόρ - Δεν βλέπει κανέναν στην Ελλάδα ο Ιωαννίδης - Μαγκιά Γιοβάνοβιτς με Μπρινιόλι!

του Νίκου Στεργίου
Γερεμέγεφ για παγκόσμιο ρεκόρ - Δεν βλέπει κανέναν στην Ελλάδα ο Ιωαννίδης - Μαγκιά Γιοβάνοβιτς με Μπρινιόλι!

Απαντήσεις από τον Σέρβο προπονητή και σωστές κινήσεις τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα στον Βόλο. Οι Πράσινοι βρήκαν έναν νέο επιθετικό, όμως ο Φωτάρας δεν έχει αντίπαλο πλέον...

Ο Παναθηναϊκός φλέρταρε με γκέλα που θα σήμαινε... ταρακούνημα, αλλά ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ντύθηκε ''Άγιος Βασίλης'' και οι πράσινοι θα κάνουν ήρεμες γιορτές με το βλέμμα στον ''καυτό'', αγωνιστικά και μεταγραφικά, Γενάρη. Απόψε είναι η μέρα του Σουηδού επιθετικού και εύλογα όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω του. Αλλά δεν μπορεί να μπει στην άκρη ο Ιωαννίδης που τη μία σου δίνει την εντύπωση ότι είναι ''9'', την άλλη ''10'' και τελικά τα κάνει όλα και συμφέρει! Το ''χρυσό'' τρίποντο στο Βόλο φέρει φαρδιά - πλατιά και την υπογραφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που σήμερα έδειξε γιατί είναι μεγάλος προπονητής.

Ο Γερεμέγεφ των... παγκόσμιων ρεκόρ και οι βαθμοί που έχει βάλει στο πράσινο σακούλι

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αποκτήθηκε τον περασμένο χειμώνα και παρότι οι πράσινοι έμοιαζαν να ψάχνουν τον σκόρερ της μιας επαφής, διάλεξαν να τον στείλουν δανεικό στον Λεβαδειακό. Εκεί ο Σουηδός δεν προσαρμόστηκε ποτέ και το καλοκαίρι με τη δουλειά που έριξε, έπεισε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον κρατήσει στο ρόστερ ως τρίτο στην ιεραρχία των σέντερ φορ. Στην αρχή έψαχνε τη μία ευκαιρία και παρότι τη βρήκε, ο Σέρβος τεχνικός δεν τον εμπιστεύτηκε ξανά.

Η ατάκα σήμα-κατατεθέν δεν ήταν άλλη από το ''γιατί δεν παίζει ο Γερεμέγεφ''; Ο 30χρονος μπήκε όταν η μπάλα έκαιγε και δεν χρειάστηκε χρόνο. Πρώτο λεπτό παρουσίας του στο γήπεδο και γκολ για το 1-0. Δεύτερο τέρμα πριν το φινάλε και ο στράικερ του Τριφυλλιού το πάει για... ρεκόρ Γκίνες! Έχει πετύχει 4 γκολ σε 60 λεπτά.

Και πάμε τώρα στο τι σημαίνουν αυτά τα τέρματα. Το πρώτο του με τον ΠΑΟΚ όχι μόνο έδωσε έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα του, αλλά ταυτόχρονα στέρησε δύο από τον άμεσο ανταγωνιστή για τον τίτλο του πρωταθλητή Δικέφαλο. Τα δύο αποψινά χάρισαν ένα τρίποντο που μπορεί να... γυρίσει το τσιπάκι και ο ΠΑΟ να μπει σε τροχιά κατάκτησης της Super League!

Ο Ιωαννίδης έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και δε βλέπει κανέναν

Ο Φώτης Ιωαννίδης διανύει σεζόν καριέρας. Αυτό είναι γνωστό. Το σημαντικό είναι να δούμε τι είναι αυτό που κάνει και έχει γίνει ξεχωριστός. Ο ''Φωτάρας'', πλέον, είναι σε θέση να υποδέχεται την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, να τρώει ξύλο από τον αντίπαλο στόπερ και να καταλήγει είτε σε τελική πάσα είτε σε δικό του σουτ. Κάνει τους πάντες ό,τι θέλει και μοιάζει να μην έχει αντίπαλο που να μπορεί να τον κόψει.

Σήμερα έβγαλε το μανδύα του σκόρερ, που τόσο πολύ έχει βοηθήσει την ομάδα του και έβαλε αυτόν του δημιουργού. Έφτιαξε γκολ... πάρε - βάλε στον Παλάσιος ο Μύγας παρενέβη, χάρισε ασίστ στον Γερεμέγεφ και επιβεβαιώνει ότι στη φαρέτρα του δεν υπάρχει κάτι που να μην το διαθέτει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η χρηματιστηριακή του αξία έχει ''εκτοξευτεί'' στα 9 εκατομμύρια ευρώ!

Η μαγκιά του Γιοβάνοβιτς με Γερεμέγεφ και η ασπίδα προστασίας στον Μπρινιόλι

Σήμερα είναι η μέρα που όλοι οι αμφισβητίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βγουν δικαιωμένοι και θα παραπονεθούν για τη μη χρησιμοποίηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Πιο σωστά, για την προτίμηση του Σέρβου στον Άντραζ Σπόραρ έναντι του 30χρονου φορ. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι ο Ιβάν έδειξε γιατί είναι μεγάλος προπονητής: εντόπισε το λάθος του, το διόρθωσε και είδε την ομάδα του να παίρνει το διπλό.

Το σημαντικό για τους προπονητές δεν είναι το αν θα κάνουν κάποιο λάθος. Αυτό, αναπόφευκτα, θα έρθει. Το κομβικό είναι να μη γίνουν εμμονικοί, αρνούμενοι να το παραδεχτούν. Ο Γιοβάνοβιτς κατάλαβε ότι ο Γερεμέγεφ αξίζει ακόμη μία ευκαιρία, ο Σουηδός την τράβηξε από τα μαλλιά και ο ΠΑΟ είναι προσωρινά πρώτος.

Στο μεγάλο δίλημμα ''Λοντίγκιν ή Μπρινιόλι'', ο κόουτς του Τριφυλλιού διάλεξε τον Ρώσο κίπερ ο οποίος είχε τυπικό ρόλο στον αγώνα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναγνώρισε ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας είναι σε κακό φεγγάρι, τον προστάτευσε βγάζοντάς τον από την 11άδα και έδειξε εμπιστοσύνη στον Γιούρι Λοντίγκιν. Ο μόνος τρόπος ο Μπρινιόλι να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ είναι να καταλάβει ότι το κλαμπ τον περιβάλλει με αγάπη και ότι τον πιστεύουν. Αυτό προτίθενται να κάνουν στο πράσινο στρατόπεδο και πλέον η προσοχή όλων είναι στον κρίσιμο Γενάρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γονάτισε στο παρκέ! Απίστευτη αντίδραση Γιαννακόπουλου στο τρίποντο Γκριγκόνις! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags