Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Ολυμπιακός: "Να ξεβρωμίσω το ποδόσφαιρο μαζί με Μαρινάκη" - "Καρφιά" για... σύμμαχο Αλαφούζο και Χουάνκαρ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-21 08:34:00

Κούγιας: "Να ξεβρωμίσω το ποδόσφαιρο μαζί με Μαρινάκη" - "Καρφιά" για... σύμμαχο Αλαφούζο και Χουάνκαρ!

Sportdog Team
Κούγιας: "Να ξεβρωμίσω το ποδόσφαιρο μαζί με Μαρινάκη" - "Καρφιά" για... σύμμαχο Αλαφούζο και Χουάνκαρ!

Η εγκληματική οργάνωση, η παράγκα και η μάχη του τίτλου. Γιατί θα πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα πλέον με τους Πειραιώτες και ποια είναι η μεγάλη του αποστολή.

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ως ο νέος σύμβουλος αλλά και εκπρόσωπος της ομάδας  στο συμβούλιο της Super League με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου.

Ο έμπειρος νομικός, φιλοξενήθηκε στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον κύριο ρόλο του στην ομάδα που είναι να «ξεβρωμίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο» τονίζοντας πως υπάρχει τόσο η θέληση όσο και τα στοιχεία για να καταφέρει να πραγματοποιηθεί αυτό. «Από το 1996 έχει καταστρέψει τα πάντα η εγκληματική οργάνωση. Άνθρωποι πραγματικοί εγκληματίες, που δεν έχουν φορέσει ποτέ σορτσάκι και δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει για την ψυχική υγεία 6.5 εκατομμυρίων ανθρώπων, καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Χρηματοδοτούνται φυσικά και από παράγοντες», τόνισε σχετικά.

Και συνέχισε: «Σκοπός ζωής είναι να ταυτίσω το όνομά μου, μαζί με του Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί με το τεράστιο κοινωνικό ποδοσφαιρικό γεγονός που είναι ο Ολυμπιακός, για την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλω να προσφέρω στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά που ονειρεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος είναι να ξαναφέρουμε την ποδοσφαιρική υγεία, αλλά όχι μέσω ανακοινώσεων, αλλά μέσω οργάνων. Όλοι οι εγκληματίες πρέπει να πάνε στη φυλακή, υπάρχουν αποδείξεις και ηχητικά ντοκουμέντα.

Κατάλαβα ότι ο Μαρινάκης θέλει να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο. Νόμιζε πως για μία στιγμή είχε σύμμαχο κι άλλον, δεν θέλω να τον κατανομάσω κανέναν και νομίζω πως και πάλι παραπλανήθηκε, όπως και πέρυσι και θα το πληρώσει και φέτος.

Θα είμαι μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού παντού ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως του Χουάνκαρ. Η νομική αντιμετώπιση αυτής της υπόθεσης ήταν 'κωμική'. Τώρα θα είμαι σε όλα τα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και τώρα υπάρχει ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό που θέλουμε είναι να συνοδευτεί η εξυγίανση στο ποδόσφαιρο με μία πραγματικά εξαιρετική ομάδα.

Είναι ωραίο το πρωτάθλημα φέτος, αρκεί να μην έχουμε αυτές τις παρεμβάσεις των διαιτητών. Και η πρώτη και η δεύτερη και η τρίτη παράγκα, σαν όπλα έχουν ανήθικους διαιτητές».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορ η 1η μεταγραφή Ολυμπιακού - Τι συμβαίνει με Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί - Στράικερ 12 εκατ. με "βοήθεια" Μέντες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags