Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πήρε το μάθημά του ο Παναθηναϊκός, ιδανική διαχείριση - Στο ίδιο γήπεδο Ολυμπιακός και ΑΕΚ..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-21 14:27:00

"Πήρε το μάθημά του ο Παναθηναϊκός, ιδανική διαχείριση - Στο ίδιο γήπεδο Ολυμπιακός και ΑΕΚ..."

Sportdog Team
"Πήρε το μάθημά του ο Παναθηναϊκός, ιδανική διαχείριση - Στο ίδιο γήπεδο Ολυμπιακός και ΑΕΚ..."

Οι Πράσινοι στον Βόλο απέφυγαν τα λάθη που έκαναν στον Ατρόμητο!

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο, στο τελευταίο παιχνίδι για τη 15η και τελευταία για το 2023 αγωνιστική, έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έβγαλε σημαντική αντίδραση, αφού προερχόταν από μία ήττα που τάραξε τα νερά του. Η διαχείριση της κρίσης από την ήττα στον Ατρόμητο ήταν ιδανική. Η ομάδα έπαιξε με ηρεμία, μεγαλύτερη ένταση και στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε πως μπορεί να τα καταφέρει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο, δεν άφησε περιθώριο στον Βόλο να απειλήσει και απέφυγε τελείως τα ατομικά και ομαδικά λάθη, είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Βιλένα, σε αντίθεση με τον Ρούμπεν που έκανε πολύ κακό ματς», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Έβγαλε τον Μαντσίνι που είχε τραυματισμό, έβαλε τον Γερεμέγεφ και έβαλε τον Ζέκα αντί του Ρούμπεν. Ο Παναθηναϊκός πήρε το μάθημά του με τον Ατρόμητο, έβαλε αμέσως ένα δεύτερο γκολ, μετά από καλοχτυπημένο στημένο του Μπερνάρ που βρήκε τον Αράο και στη συνέχεια μπορούσε να γίνει μεγαλύτερο το σκορ. Είναι μία σημαντική νίκη, γιατί είναι ένα γήπεδο που έχει αφήσει βαθμούς ο Ολυμπιακός, πήρε στο τέλος μία νίκη η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags