Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επιθετικός 4.5 εκατ. για ΠΑΟΚ - "Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, τον δίνουν με μισή τιμή - Έφυγε ο προπονητής"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-21 14:42:00

Επιθετικός 4.5 εκατ. για ΠΑΟΚ - "Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, τον δίνουν με μισή τιμή - Έφυγε ο προπονητής"

του Γιώργου Κτενά
Επιθετικός 4.5 εκατ. για ΠΑΟΚ - "Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, τον δίνουν με μισή τιμή - Έφυγε ο προπονητής"

Ακριβός, αλλά υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να έρθει Τούμπα! Στον Δικέφαλο ψάχνουν για μία ακόμα λύση στην επίθεση και στη λίστα τους υπάρχει ένας εξαιρειτκός παίκτης...
 

Ένα όνομα από τη λίστα τού Ζοσέ Μπότο βρίσκεται στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι ο Τζάκσον Μουλέκα φαίνεται ότι απασχολεί ξανά τους Θεσσαλονικείς μετά το θερινό φλερτ.

Ο 24χρονος κυνηγός, που μπορεί να παίξει τόσο δεξιά και αριστερά στην επίθεση όσο και στην κορυφή τής γραμμής κρούσης, έχει market value στα 4,5 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του με τη Μπεσίκτας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027. Κάτι που σημαίνει ότι είναι ισχυρό και δεν μπορεί εύκολα να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα.

Φέτος έχει 25 ματς και 5 γκολ μέχρι στιγμής με την Μπεσίκτας, παρόλα αυτά δεν είναι βασική επιλογή και, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να απασχολήσει τον ΠΑΟΚ σοβαρά. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και στο Βέλγιο, με τη φανέλα τής Σταντάρ Λιέγης, και φαίνεται ότι και ο ίδιος θέλει μια νέα πρόκληση.

Μπορεί αυτή την πρόκληση να την βρει στον Δικέφαλο; Την απάντηση έδωσε μέσω του sportdog ο Δημήτρης Βασιλάκος, δημοσιογράφος-expert τού τουρκικού ποδοσφαίρου.

"Δανεικός ο Μουκλέκα στον ΠΑΟΚ ή αγορά με 2,5 εκατ. ευρώ - Δεύτερος φορ στην 11άδα - Χρειάζεται παίκτη μπροστά"

"Είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τον έδινε ο πρώην προπονητής γιατί τον ήθελε στην ομάδα. Αλλά αυτός ο προπονητής δεν υπάρχει πια και, με τον νέο τεχνικό, δεν έχει μεγάλο ρόλο στην ομάδα. Δεν έχει και ξεκάθαρη θέση, είναι περισσότερο δεύτερος φορ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Με ποιο καθεστώς μπορεί να έρθει, δεδομένου ότι έχει ισχυρό συμβόλαιο με την Μπεσίκτας;

"Με τη μορφή δανεισμού εφόσον δεν παίζει. Αλλά δεν ξέρω αν τον υπολογίζει ο προπονητής του. Αλλά και με πώληση, θεωρώ ότι με ένα ποσό κάπου στα 2 - 2,5 εκατ. ευρώ μπορεί να τον πάρει".

Θα μπορέσει να βρει θέση στον ΠΑΟΚ που έχει τόσες λύσεις μπροστά;

"Θέλει ο ΠΑΟΚ παίκτη μπροστά, χρειάζεται μια λύση ακόμα γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο δεύτερο μισό της σεζόν". 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο CAS", άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Στην κορυφή και με μεταγραφές στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags