Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δίνει Σκάρπα για 10αρι έξι εκατομμυρίων - "Passing game, τακτική και άμυνα - Γι’ αυτό τον δίνει η Ρίβερ" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-21 15:26:00

Σκάρπα για 10αρι έξι εκατ. ο Ολυμπιακός - "Passing game, τακτική και άμυνα - Γι’ αυτό τον δίνει η Ρίβερ" (Vid)

του Γιώργου Κτενά
Σκάρπα για 10αρι έξι εκατ. ο Ολυμπιακός - "Passing game, τακτική και άμυνα - Γι’ αυτό τον δίνει η Ρίβερ" (Vid)

Παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και ο οποίος θα μπορούσε να φορέσει τα ερυθρόλευκα, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025. Το Sportdog.gr σας παρουσιάζει τον Αγκουστίν Παλαβεσίνο!
 

Σε αναβρασμό βρίσκονται τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι η ομάδα ψάχνει για ενίσχυση σε αρκετές θέσεις και, φυσικά, υπάρχει πλήθος ονομάτων που συνδέονται καθημερινά με τους Πειραιώτες.

Ειδικά από τη Λατινική Αμερική, στην αγορά της οποίας έτσι κι αλλιώς ο Αντόνιο Κορδόν παραδοσιακά έχει πολύ καλές διασυνδέσεις και βρίσκει παίκτες που τους δίνει οικονομικό και επαγγελματικό κίνητρο - Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των Σαντιάγκο Έσε και Φρανσίσκο Ορτέγκα, που το περασμένο καλοκαίρι έπιασαν Λιμάνι μετά από τη δική του εισήγηση.

10άρι που κάνει τη διαφορά στην 11άδα - 6 εκατ. ευρώ market value - Συμβόλαιο μέχρι το 2025!

Ένα από αυτά τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με τους Ερυθρόλευκους και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για να ψάξει κάποιος τι πραγματικά ισχύει με την περίπτωσή του, είναι εκείνο του Αγκουστίν Παλαβεσίνο - Χαφ από την Αργεντινή που έχει κάνει καλή καριέρα τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Κολομβία.

Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τη Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, το market value στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται περίπου στα 3 εκατ. ευρώ (είχε φτάσει και στα 6 εκατ. ευρώ παλιότερα), και μπορεί να δώσει λύσεις κυρίως στη θέση "10" αλλά και ως 8άρι.

Ποια είναι η τιμή που μπορεί να τον παραχωρήσει η Ρίβερ Πλέιτ, με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα μπορούσε να ταιριάξει στην 11άδα και πώς κολλάει σε αυτή την υπόθεση το μέλλον του Γκουστάβο Σκάρπα. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντούζγος, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, μας βοήθησε ώστε να σκιαγραφήσουμε το αγωνιστικό προφίλ του αλλά και για να δώσει απαντήσεις στις απορίες μας.

"Passing game, τακτική και άμυνα - Για αυτό θέλει να τον δώσει η Ρίβερ Πλέιτ - 5 εκατ. ευρώ"

"Είχε διακριθεί στην Κολομβία, ενώ και στη Ρίβερ φέτος ήταν από αυτούς που διακρίθηκαν. Πολύ καλός στο passing game αλλά και τακτικά, μπορεί να παίξει άμυνα, να φιλτράρει μπάλες", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στη Ρίβερ Πλέιτ ψάχνονται για να δώσουν παίκτες και να βγάλουν χρήματα κάθε φορά που τελειώνει το ποδόσφαιρο, δεν είναι περίεργο που συνδέθηκε με αποχώρηση".

Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο και πόσα χρήματα χρειάζονται για την απόκτησή του;

"Είναι παίκτης στο στιλ του Σκάρπα και θεωρώ ότι χρειάζονται αρκετά χρήματα. Δεν δίνουν εύκολα παικτες κάτω 5 εκατ ευρώ".

"Ο Σκάρπα θα χρηματοδοτήσει Παλαβεσίνο; - Έτσι θα αποδώσει καλά στον Ολυμπιακό - Ταιριάζει στην 11άδα με τον Έσε"

Πώς θα μπορούσε να έρθει στον Ολυμπιακό;

"Μήπως δώσει τον Σκάρπα για να πάρει τον Παλαβεσίνο ο Ολυμπιακός; Δεν έχει νόημα να έχει και τον Σκάρπα αλλά και τον Παλαβεσίνο στην ομάδα. Αν δώσει τον Βραζιλιάνο, σε μια συμφωνία με τη Νότιγχαμ, μπορεί να χρηματοδοτήσει την έλευση του Αργεντινού".

Ταιριάζει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Με τον Καραβαλιάλ δεν ξέρω, γιατί δεν έχουμε δει ακόμα πράγματα για το πώς παίζει. Πάντα υπάρχει ρίσκο με τις μεταγραφές, αλλα ο Παλαβεσίνο είναι παίκτης του προπονητή, παίκτης τακτικής, αν του βρει ρόλο για να κάνει δύο-τρία πράγματα, μπορεί να αποδώσει πολύ καλά. Είναι παίκτης που μπορεί να βρεθεί στη θέση 8, άρα θεωρώ ότι θα μπορούσε να ταιριάξει με τον Έσε και να συμπληρώσει ο ένας το παιχνίδι του άλλου".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο CAS", άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Στην κορυφή και με μεταγραφές στην Τούμπα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags