Facebook Pixel Ατρόμητος - Ολυμπιακός: "Βράζουν" στο Λιμάνι για πέναλτι Τζαβέλλα σε Ποντένσε - Καραπαπάς: "Δεν υπάρχουν λόγια" - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 00:03:00

"Βράζουν" στο Λιμάνι για πέναλτι Τζαβέλλα σε Ποντένσε - Καραπαπάς: "Δεν υπάρχουν λόγια" - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Sportdog Team

Η φάση που κανείς δεν πρόσεξε με τον Πορτογάλο να βρίσκεται στο έδαφος, μετά από ένα πολύ άτσαλο μαρκάρισμα του έμπειρου στόπερ...
 

Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του Ζαμπαλά, αλλά και από το VAR που ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, έχουν οι Ερυθρόλευκοι στην αναμέτρηση κόντρα στους Περιστεριώτες, με τις φωνές να έχουν να κάνουν για το μαρκάρισμα του Τζαβέλλα μέσα στην περιοχή πάνω στον Ποντένσε.

Πιο συγκεκριμένα στο 73' ο διεθνής αμυντικός μαρκάρει τον Πορτογάλο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι και το VAR να συμφωνεί με συγκεκριμένη απόφαση, ενώ οι Ερυθρόλευκοι είχαν παράπονα και για τον λίγο χρόνο καθυστερήσεων που δόθηκαν.

Παράλληλα για τη φάση πήρε θέση και ο Κώστας Καραπαπάς, που ανέβασε βίντεο στα social media με τη φάση από το Ατρόμητος - Ολυμπιακός σχολιάζοντας "Δεν υπάρχουν λόγια πια..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο CAS", άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Στην κορυφή και με μεταγραφές στην Τούμπα!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags