Facebook Pixel Αποκάλυψη στο Sportdog - Πλήγωσε την ΑΕΚ αν και οπαδός της! Τον ήθελε αλλά δεν πήγε ποτέ
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 19:20:00

Αποκάλυψη στο Sportdog - Πλήγωσε την ΑΕΚ αν και οπαδός της! Τον ήθελε αλλά δεν πήγε ποτέ

του Κιτρινόμαυρου
Αποκάλυψη στο Sportdog - Πλήγωσε την ΑΕΚ αν και οπαδός της! Τον ήθελε αλλά δεν πήγε ποτέ

Η τελευταία γκέλα της Ένωσης για το 2023 είχε «κιτρινόμαυρη» απόχρωση.

Η εικόνα της ΑΕΚ είναι για προβληματισμό. Η Ένωση αυτοκτόνησε στα δύο τελευταία παιχνίδια του 2023, να και προηγείτο των αντιπάλων της. Ήρθε ισόπαλη 2-2 στο Αγρίνιο, το ίδιο αποτέλεσμα είδαμε και στις Σέρρες. Η διαφορά ήταν ότι η γκέλα με τον Πανσερραϊκό (που έπαιζε με παίκτη λιγότερο)  πόνεσε περισσότερο τον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό με τον τρόπο που συντελέστηκε, με τη γκάφα ολκής του Αθανασιάδη, ο οποίος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Υπάρχει ένας ακόμα λόγος που θα μπορούσαν να στενοχωρηθούν οι ΑΕΚτζήδες.

Αυτός ο είναι ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «λιονταριών».

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, στο καλοκαίρι του 2021. Ήταν μία χρονιά που τότε αγωνιζόταν στην Ξάνθη και είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό του Μπόλονι, το όνομά του όμως είχε παίξει πολύ δυνατά για την ΑΕΚ και τη στελέχωση της δεύτερης ομάδας του «Δικέφαλου» αετού, ενώ στο παρελθόν φερόταν να παρακολουθήθηκε από Μπορούσια Ντόρτμουντ και Σπόρτινγκ. Βέβαια πρόσωπα που γνώριζαν τον ποδοσφαιριστή έλεγαν πως είναι αμυντικός, ο οποίος είναι περισσότερο προσθήκη για την πρώτη ομάδα παρά για τη δεύτερη, λόγω των ποιοτικών χαρακτηριστικών που διαθέτει.

Και αυτό γιατί πρόκειται για έναν διεθνή (με τις μικρές εθνικές) ποδοσφαιριστή, με καλά σωματικά προσόντα (σ.σ. είναι 1,86 μ.), ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας όσο και κόφτης ή δεξί μπακ. Διαθέτει πολλά τρεξίματα, αίσθηση του χώρου και δυνατότητα να κατεβάσει τη μπάλα και να πάρει μέτρα στο χώρο. Ο Θυμιάνης όσο τον έχουμε παρακολουθήσει, μπορούμε να πούμε, ότι είναι ένας εγκεφαλικός παίκτης. Είναι σταθερός στην απόδοσή του, ξέρει πως να προωηθήσει τη μπάλα μπροστά, αλλά και πως να γίνει επικίνδυνος, εκμεταλλευόμενος τα λάθη του αντιπάλου. Το είδαμε πως προωθείτο στο ματς με την ΑΕΚ και πως έκανε τα δύο γκολ. Στο πρώτο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Μουκουντί που έμεινε καρφωμένος στο χορτάρι και ο Ξανθιώτης πήδηξε και του πήρε την κεφαλιά και στο δεύτερο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αθανασιάδη.

Αυτός ο παίκτης λοιπόν που πλήγωσε την ΑΕΚ (μάλιστα σκόραρε πρώτη φορά στη Super League και μάλιστα δύο γκολ), δεν πήρε τότε μεταγραφή για την ομάδα του «Δικέφαλου» αετού, παρότι είναι ελληνόπουλο και σε μία ιδανική ηλικία. Γιατί μπορεί να δουλέψει, να εξελιχθεί και να αποτελέσει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο. Ο παίκτης το επιθυμούσε πολύ.

Και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί, όπως ρωτήσαμε στην Ξάνθη, είναι οπαδός της ΑΕΚ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags