Facebook Pixel Πέναλτι για… συγχαρητήρια στον Ποντένσε! Πού είδαν παράβαση στον Λιβάι Γκαρσία;
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 20:34:00

Πέναλτι για… συγχαρητήρια στον Ποντένσε! Πού είδαν παράβαση στον Λιβάι Γκαρσία; (ΒΙΝΤΕΟ)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Τις φάσεις που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τη 15η αγωνιστική της Super League σχολίασε ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης  στην εκπομπή «Σφύρα Καλά».

«Είχαμε καλή από πλευράς διαιτησίας την τελευταία αγωνιστική του χρόνου, αν εξαιρέσουμε τέσσερις φάσεις», ήταν το πρώτο σχόλιο του βετεράνου διαιτητή.

Στη συνέχεια ανέλυσε τις φάσεις που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

«Στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός έχουμε 3 φάσεις. Στο μαρκάρισμα του Ελ Κααμπί είναι σωστή η απόφαση του διιατητή. Το μαρκάριασμα πάνω στον Ροντινέι, ο αμυντικός δεν τον σπρώχνει. Δεν υπάρχει παράβαση. Αντίθετα όμως στη φάση του 74’, ο Τζαβέλλας καθαρά βρίσκει τον μηρό του Ποντένσε μέσα στην περιοχή. Θα μπορούσε να δώσει πέναλτι. Στη συγκεκριμένη φάση, αξίζει να αναφέρουμε τη συμπεριφορά του Ποντένσε. Δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Συγχαρητήρια για αυτήν τη συμπεριφορά.

Η επόμενη φάση είναι στο Πανσερραϊκός-ΑΕΚ. Η Ένωση ζητά χτύπημα στο πρόσωπο του Λιβάι Γκαρσία. Και η κίνηση του παίκτη είναι καθαρά για να κόψει μπάλα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κραυγή αγωνίας Καρβαλιάλ - Επιπόλαιος Ποντένσε, απογοήτευση Μπρίνιτς, Καρβάλιο - Μήνυμα σε Αλεξανδρόπουλο

Δείτε την παρέμβασή του στο παραπάνω βίντεο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags