Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απελπίστηκαν" στον Ολυμπιακό - "Βουίζει ο Πειραιάς" για μεγάλη επιστροφή - Του δίνει τη φανέλα σπίτι ο Καρβαλιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 20:00:00

"Απελπίστηκαν" στον Ολυμπιακό - "Βουίζει το Λιμάνι" για μεγάλη επιστροφή - Δίνει τη φανέλα σπίτι ο Καρβαλιάλ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Απελπίστηκαν" στον Ολυμπιακό - "Βουίζει το Λιμάνι" για μεγάλη επιστροφή - Δίνει τη φανέλα σπίτι ο Καρβαλιάλ!

Αν επιστρέψει σε καλή κατάσταση, αλλάζει το επίπεδο. Πρόκειται για παίκτη που αξίζει να παίζει στο Champions League, όμως τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα. Το όνομά του έπεσε πάντως στο τραπέζι...
 

Στον αστερισμό των Κάρλο Καρβαλιάλ και Πέδρο Άλβες κινείται ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα, όπως και του Ιγνάσιο Ναβάρο - Δεξιού χεριού τού Αντόνιο Κορδόν στο Λιμάνι, από την πρώτη μέρα της παρουσίας του.

Αν το περασμένο καλοκαίρι, λοιπόν, με του Κορδόν και Μαρτίνεθ οι Πειραιώτες είχαν στρέψει την προσοχή τους στη ισπανική αγορά, τώρα αναμένεται να δοθεί ξανά έμφαση στο πορτογαλικό στοιχείο. Με αποτέλεσμα να υπάρχει, ήδη, ένα όνομα από τα παλιά που απασχολεί τον Ολυμπιακό, όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα.

Το μαύρο πρόβατο που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της άμυνας

Ποιο είναι αυτό το όνομα; Του Ρούμπεν Σεμέδο! Ο Πορτογάλος στόπερ είχε έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αλλά οι καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του και τα προβλήματα με τον Νόμο, τον είχαν θέσει εκτός ομάδας.

Τελικά είχε πωληθεί τον Αύγουστο του 2022 στην Αλ Ντουχαΐλ με 3,5 εκατ. ευρώ, και στα Εμιρατα τα πηγαίνει καλά. Το σενάριο που υπάρχει αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ψάξει την περίπτωση του για να επιστρέψει με τη μορφή δανεισμού αρχικά και να μην δοθεί κάποια από τις δόσεις που χρωστούν για την αγορά του οι Άραβες!

Στα 29 του χρόνια, άλλωστε, ο Σεμέδο έχει ξανά το κίνητρο για να βρεθεί στην Ευρώπη και να παίξει μπαλα ξανά σε υψηλό επίπεδο. Οι Πειραιώτες μπορούν να του το δώσουν και από τη στιγμή ο Καρβαλιάλ δεν είναι αρνητικός για να έρθει ξανά στην Ελλάδα, μην αποκλείσετε να βρειεί η φόρμουλα.

Χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι - Μarket value στο 1,5 εκατ. ευρώ στα 33 του χρόνια!

Εμείς θα αναφέρουμε ένα ακόμα σενάριο που κυκλοφορεί έντονα στην πιάτσα, ακόμα κι αν σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να μοιάζει αδύνατο να συμβεί: Υπάρχει σκέψη για επιστροφή στον Ολυμπιακό (με τους όρους που θέλει η ομάδα φυσικά) του Γιαν Εμβιλά!

Ο 33χρονος άσος είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι Μαρτίνεθ και Κορδόν αποφάσισαν ότι δεν χωράει στα πλάνα. Ο Γάλλος άσος δεν βρήκε ομάδα που να τον καλύπτει (είχε ακουστεί, έντονα, μέσα στο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό) και συνέχισε με προπονήσεις μόνος του.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στα 33 του χρόνια και χωρίς ομάδα το market value τού παίκτη παραμένει στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Εμβιλά μπορεί να καλύψει άνετα τη θέση 6, που ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση, αλλά να δώσει λύσεις και στην άμυνα ως στόπερ. Win-win είναι η περίπτωσή του δηλαδή και το σενάριο που κυκλοφορεί αναφέρει ότι υπάρχουν γέφυρες επικοινωνίας με τον σύλλογο...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα τρία πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός: "Υπάρχει ανατροπή" - Διαφωνεί με ΑΕΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags