Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: Αποθέωσε Ιωαννίδη ο Ντέμης - "Μόνος του μια ομάδα με Βόλο" - Αυτό το λάθος να μην κάνει ο ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 22:11:00

Αποθέωσε Ιωαννίδη ο Ντέμης - "Μόνος του μια ομάδα με Βόλο" - Αυτό το λάθος να μην κάνει ο ΠΑΟ

Sportdog Team
Αποθέωσε Ιωαννίδη ο Ντέμης - "Μόνος του μια ομάδα με Βόλο" - Αυτό το λάθος να μην κάνει ο ΠΑΟ

Οι Πράσινοι κατάφεραν να φύγουν χωρίς πρόβλημα από την έδρα του Βόλου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πήρε θέση για την εικόνα του Τριφυλλιού, αλλά και τις εμφανίσεις του Φώτη Ιωαννίδη.

Ντέμης Νικολαΐδης: Για το διπλό του Παναθηναϊκού στον Βόλο και την γενικότερη εικόνα του μέσα στο 2023 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.​

Όσον αφορά το ματς στο Πανθεσσαλικό: «Είχε άγχος ο Παναθηναϊκός, έπαιζε σαν να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Με εξαίρεση τον Ιωαννίδη, που ήταν όλη η ομάδα και είχε ψυχολογία νικητή, ήταν πολύ νευρικός και δεν ήξερε τι να κάνει με την μπάλα. Μου άρεσε ο Αράο ως στόπερ».

 

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε σωστά αυτά που έπρεπε πέρυσι ώστε να εξαντλήσει τις δυνατότητές του και έχασε το πρωτάθλημα. Για να το κάνει φέτος, ίσως χρειάζεται ενίσχυση, ειδικά στα στόπερ».

Για το που κρίθηκε το ματς με τον Βόλο: «Ο Γιοβάνοβιτ δοκίμασε κάτι άλλο, είναι καλό να μην έχουν κολλήματα οι προπονητές. Έριξε στο ματς τον Γερεμέγεφ και έβγαλε λίγο πιο έξω τον Ιωαννίδη. Θα εξελίσσεται συνεχώς ο Ιωαννίδης, ήταν η καλύτερή του εμφάνιση αυτή με τον Βόλο. Ήταν αυτός που έλεγε "θα κερδίσουμε" με την απόδοση του», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογειώνει ΠΑΟ με τρεις "All Star" ο Γιαννακόπουλος - Έλληνας το πρόσωπο-κλειδί για το μεγάλο deal με Χεζόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags