Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: "Πάγο" στον Πασχαλάκη - Ο πρώτος που φεύγει άμεσα από τον Ολυμπιακό - "Κυνηγά" φορ 6 εκατομμυρίων!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-23 14:50:00

"Πάγο" στον Πασχαλάκη - Ο πρώτος που φεύγει άμεσα από τον Ολυμπιακό - "Κυνηγά" φορ 6 εκατομμυρίων!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Πάγο" στον Πασχαλάκη - Ο πρώτος που φεύγει άμεσα από τον Ολυμπιακό - "Κυνηγά" φορ 6 εκατομμυρίων!

Δύο μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται ήδη για τον Τζολάκη! Γιατί έχει καθυστερήσει η ανανέωση του συμβολαίου του βασικού τερματοφύλακα και ποιες οι εξελίξεις με τον νεαρό αναπληρωματικό; Ποιος θα ακολουθήσει στην έξοδο τον Μαρτίνεθ και ο επιθετικός που εξετάζουν σοβαρά στο Λιμάνι...
 

Σημαντικές εξελίξεις υπήρξαν στον Ολυμπιακό ακόμα και πριν από την έλευση του Κάρλος Καρβαλιά και παρά το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν τελειωμένος για την ομάδα. Καθώς για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο σχεδιασμός περνάει από τα χέρια διαφόρων προσώπων και φίλτρων.

Πάμε να δούμε τι έχει προκύψει αυτές τις ημέρες και δεν έχει εμφανιστεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Στο pause έχει μπει η υπόθεση της ανανέωση στο συμβόλαιο του Έλληνα άσου. Όχι γιατί δεν πιστεύουν στην αξία του ή γιατί δεν θέλουν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο μαζί του. Αλλά γιατί με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί προτεραιότητα στην ανανέωση ενός συμβολαίου. Αν γίνει αυτό, αν δοθεί τέτοια προτεραιότητα, θα είναι για τη συμφωνία με τον Κώστα Φορτούνη...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Μια και είμαστε στους τερματοφύλακες, να πιάσουμε και το θέμα του νεαρού άσου. Που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι στιγμής κι αυτός δεν έχει ανανεώσει. Στον Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής, δεδομένου ότι ο Πασχαλάκης τα πηγαίνει εξαιρετικά εδώ και 1,5 χρόνο, αν και με την Εθνική Ελπίδων πραγματοποιεί εξαιρετικά παιχνίδια.

Όπως έφτασε στα αυτιά τού sportdog υπάρχουν δύο ομάδες από την Ευρώπη που έχει ανεβάσει το όνομά του στις short lists τους. Και δεν είναι αρνητικές στην προοπτική να βρεθούν στην πόρτα τού Ολυμπιακού για να τον ζητήσουν. Ποιες ομάδες; Η Ουνιόν Βερολίνου και η Κοπεγχάγη! Τι μπορεί να γίνει αν τον ζητήσουν; Ο Ολυμπιακός θα του ανανεώσει το συμβόλαιο (κάτι που θα γινόταν έτσι κι αλλιώς) και μπορεί να τον παραχωρήσει για έναν χρόνο. Με κάποια πολύ υψηλή ρήτρα που, στην ουσία, θα κόβει τον βήχα στους μνηστήρες. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ψάχνει για βασικό πορτιέρε και από τη στιγμή που θα μείνει και ο Πασχαλάκης, δεν υπάρχει χώρος για τον Τζολάκη...

ΚΙΝΙ: Είχε έρθει μαζί με τον Ιμπόρα το περασμένο καλοκαίρι, μετά από εισήγηση των Κορδόν-Μαρτίνεθ, αλλά η παρουσία του στο Λιμάνι δεν θα διαρκέσει ούτε για έξι μήνες. Γιατί θα είναι μεγάλη έκπληξη αν συνεχίσει στον Πειραιά και μετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αντίθετα, υπάρχουν φωνές στην ομάδα που ζητούν να αποχωρήσει ακόμα και τώρα από το ρόστερ, που ακόμα δεν έχει αρχίσει η μεταγραφική περίοδος...

XOYΛΙΑΝ ΚΑΡΑΝΣΑ: Το market value τού επιθετικού στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ, αλλά το γεγονός ότι είναι διεθνής με την U23 τής Αργεντινής και τα γκολ που έχει πετύχει στο MLS, κάνουν την ομάδα του να ζητάει περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ που είχε προσφέρει το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός.

Το στάτους τού παίκτη στη Φιλαδέλφεια, άλλωστε, είναι ισχυρό: Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2024 και, άρα, η διαπραγματευτική ισχύς τής ομάδας του ήταν μεγάλη. Μπορεί ο Ολυμπιακός να προσφέρει μεγαλύτερο ποσό τον προσεχή Γενάρη; Πάντως και η Βέρντερ Βρέμης έχει στην κορυφή της λίστας της το όνομά του, κι αυτό μόνο καλό δεν μπορεί να είναι για τους Πειραιώτες.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απελπίστηκαν" στον Ολυμπιακό - "Βουίζει το Λιμάνι" για μεγάλη επιστροφή - Δίνει τη φανέλα σπίτι ο Καρβαλιάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags