Facebook Pixel "Ψαγμένη μεταγραφή" 2 εκατ. για ΠΑΟΚ - "Σύγχρονος μπακ, παίζει και εξτρέμ - Γρήγορος και καλός στο build up"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-23 17:02:00

"Ψαγμένη μεταγραφή" 2 εκατ. για ΠΑΟΚ - "Σύγχρονος μπακ, παίζει και εξτρέμ - Γρήγορος και καλός στο build up"

του Γιώργου Κτενά
"Ψαγμένη μεταγραφή" 2 εκατ. για ΠΑΟΚ - "Σύγχρονος μπακ, παίζει και εξτρέμ - Γρήγορος και καλός στο build up"

Νέος... Μπάμπα ή νέος... Καγκάβα; Το Sportdog απαντάει! Ο Δικέφαλος ψάχνει στην αγορά ενόψει Ιανουαρίου ένα δεξί μπακ και τις τελευταίες ημέρες εξετάζεται μία ιδιαίτερα περίπτωση παίκτη, με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που παρουσιάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Eνδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ για τον Ιάπωνα διεθνή μπακ Νταΐκι Χασιόκα της Σιντ Τρούιντεν αποκαλύπτει ρεπορτάζ και, μάλιστα, υπάρχει πληροφορία που θέλει τις δύο ομάδες να βρίσκονται ήδη στο αρχικό στάδιο των επαφών για την παραχώρησή του.

Ο Ν. Χασιόκα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2021 στη Σεντ Τρούιντεν, στο Βέλγιο, και έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Στην τρέχουσα σεζόν έχει 15 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ, και φαίνεται ότι το μέλλον του βρίσκεται μακριά από τη βελγική ομάδα.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Σεντ Τρούιντεν είναι κλαμπ που μαζεύει ταλέντα και στη συνέχεια τα πουλάει, δεν κόβει το μέλλον σε κανέναν ποδοσφαιριστή της αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Το market value του παίκτη ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ, η ποιότητά του είναι δεδομένη και πλην τής θέσης τού δεξιού μπακ μπορεί να δώσει λύσεις και ως δεξιός χαφ.

Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του υπάρχει, πλην του ΠΑΟΚ, από την αγγλική Championship, τη Γερμανία και την Κροατία. Το sportdog επικοινώνησε με τον Στέφανο Γιωτάκη, δημοσιογράφο που έχει άριστη γνώση τού ποδοσφαίρου στο Βέλγιο, για να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με νεότερες πληροφορίες.

"Πουλάει εύκολα η Σεντ Τρουιντεν - Σύγχρονος πλάγιος αμυντικός - Μπορεί και εξτρέμ"

"Αυτοί πουλάνε παίκτες σε μεγάλες ομάδες, αυτό άλλωστε είναι το πρότζεκτ στη Σεντ Τρουιντεν: Να φύγει ένας ποδοσφαιριστής μετά από 2-3 χρόνια", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έχει 5-6 Ιάπωνες στο ρόστερ της η ομάδα, γενικά έχει και καλούς παίκτες και τους έχει για να τους πουλάει".

Πώς είναι ως παίκτης;

"Σύγχρονος πλάγιος αμυντικός, γρήγορος και σοβαρός, αθλητικός, έχει τρεξίματα. Τακτικά είναι καλός, βοηθάει στο build up, βγαίνει μπροστά, μπορεί να βγει και ως εξτρέμ αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει, λόγω σωματοδομής, ως τρίτος στόπερ για παράδειγμα.

"Ψαγμένη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ - Καγκάβα από την ανάποδη - Τρέχει, πιέζει, έχει αντοχές"

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για έναν Μπάμπα Ραχμάν από τα δεξιά - Είναι τέτοιος παίκτης;

"Τέτοιος παίκτης είναι, ναι. Θεωρώ ότι είναι πολύ ψαγμένη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και η ομάδα θα βγει κερδισμένη αν τον αποκτήσει. Συνήθως φεύγουν από την Σεντ Τρουιντεν και πηγαίνουν σε Γερμανία ή Γαλλία".

Η τελευταία εμπειρία του ΠΑΟΚ, πάντως, με Ιάπωνα ήταν τού Σίντζι Καγκάβα.

"Είναι Καγκάβα αλλά από την ανάποδη: Τρέχει, πιέζει, έχει αντοχές, είναι πολύ καλή λύση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιές" Λουτσέσκου: "Δεν κάναμε τίποτα και θα παίξουμε χωρίς κόσμο στα ντέρμπι - Μας έκλεψαν έναν τίτλο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags