Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιάννης Κωνσταντέλιας: Έρχεται πρόταση για Κωνσταντέλια - ΣΟΚ μετα χρήματα που ζητάει ο Σαββίδης - "Απογείωση στη Β. Ευρώπη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-24 15:00:00

Έρχεται πρόταση για Κωνσταντέλια - ΣΟΚ με τα χρήματα που ζητάει ο Σαββίδης - "Απογείωση στη Β. Ευρώπη"

του Λάζαρου Γεωργίδη

Οι απαιτήσεις του Δικεφάλου και γιατί δεν πρέπει να πάει! Το Sportdog.gr έψαξε τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν για τον νεαρό σταρ και την ομάδα που θέλει να τον κάνει δικό της, αποκαλύπτει τα χρήματα που θέλουν στην Τούμπα και αναλύει πού πρέπει να παίζει την επόμενη σεζόν...

Εξαιρετική σεζόν διανύει και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, το wonderkid τού ΠΑΟΚ που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής τού συλλόγου και δείχνει ότι έχει μέλλον μπροστά του.

Ο 20χρονος άσος έχει αγωνιστεί από το καλοκαίρι του 2023 σε 27 ματς μέχρι στιγμής, με 6 γκολ και 3 ασίστ, και το market value είναι στα 8 εκατ. ευρώ - Δηλαδή 7,6 εκατ. ευρώ περισσότερα από όσα ήταν η χρηματιστηριακή του αξία τον Δεκέμβριο του 2022. 

Τόσα ζητάει ο ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσει - Ενδιαφέρον από Άγιαξ και Γερμανία - Στη βιτρίνα μαζί με Κουλιεράκη και Κοτάρσκι

Προφανώς το όνομά του έχει συνδεθεί με πλήθος ομάδων από το εξωτερικό που παρακολουθούν την περίπτωσή του, αλλά εδώ μπαίνει ένα μεγάλο "στοπ" από τον Δικέφαλο - Ενα στοπ που για να περάσει κάποια ομάδα θα πρέπει να διαθέτει μεγάλο πορτοφόλι.

Πόσο μεγάλο; Τέτοιο που να μπορεί να καλύψει τα 17-20 εκατ. ευρώ, τη βάση δηλαδή που έχει βάλει ο Δικέφαλος για να καθίσει σε τραπέζι διαπραγμάτευσης με κάποια ομάδα για την παραχώρηση του Κωνσταντέλια. Που λόγω θέσης και ηλικίας/προοπτικής μπορεί να τα "πιάσει" σε συγκεκριμένες αγορές.

Ποιες αγορές είναι αυτές; Σίγουρα από την Αγγλία (αν και δεν φαίνεται να υπάρχει από το Νησί ενδιαφέρον), αλλά και από την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γερμανία. Ίσως και από την Ολλανδία, καθώς ο Άγιαξ έχει στη λίστα του τον νεαρό άσο και μπορεί να δώσει 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι Θεσσαλονικείς περιμένουν το προσεχές καλοκαίρι να φύγει τουλάχιστον ένας από τους Κοτάρσκι, Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια, που βρίσκονται στη βιτρίνα και λογικά ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να βάλει στα ταμεία του πολλά χρήματα από την πώληση τουλάχιστον ενός από τους τρεις.

"Τέτοιους παίκτες ψάχνει η Γαλατά - Δεν μπορεί να φτάσει τα λεφτά που θέλει ο ΠΑΟΚ - Καλύτερα στην βόρεια Ευρώπη"

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου η είδηση για το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον νεαρό άσο και το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, για να σχολιάσει το ρεπορτάζ.

"Η Γαλατά ψάχνει τέτοιους παίκτες, όπως ο Κωνσταντέλιας, αλλά έχει πολλές λύσεις στη θέση πίσω από τον επιθετικό. Δε νομίζω ότι μπορεί να φτάσει την πρόταση που θέλει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή τα 15 εκατ. ευρώ, οπότε αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν ξέρω αν και ο Κωνσταντέλιας θέλει να πάει στη Γαλατά, γιατί στην Τουρκία παίζει μπάλα και όχι ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί στο παιχνίδι του".

Πού θα ήταν καλύτερα πιστεύεις για εκείνον;

"Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα στη βόρεια Ευρώπη. Στην Τουρκία οι ομάδες δεν έχουν σταθερό κορμό, δεν ξέρω αν θα ταίριαζε για να παίξει και μάλιστα βασικός εκεί".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψαγμένη μεταγραφή" 2 εκατ. για ΠΑΟΚ - "Σύγχρονος μπακ, παίζει και εξτρέμ - Γρήγορος και καλός στο build up"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags