Όπως αποκάλυψε ο ίδιος έπεσε θύμα ληστείας καθώς διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του, την ώρα του αγώνα με τη Λαμία!
«Προφανώς παρακολουθούσαν το πρόγραμμα μου για μερικές εβδομάδες», ανέφερε ο μέσος του Άρη στην ιστοσελίδα Het Laatste Nieuws και πρόσθεσε: «Ήξεραν πολύ καλά πότε έφυγα για τον αγώνα και πώς ακριβώς να μπουν χωρίς να τους πιάσουν».
Συμπλήρωσε: «Έκλεψαν υλικό αξίας περίπου 45.000 ευρώ. Δύο Rolex, μερικές τσάντες Louis Vuitton, επώνυμα ρούχα, παπούτσια, όλα αυτά έχουν φύγει. Ευτυχώς, δεν έχω πολλά μετρητά στο σπίτι. Αλλά αυτό το ποσό μπορεί να αυξηθεί αν λείπουν κι άλλα πράγματα που ακόμη δεν έχω δει»
Λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε στο Βέλγιο για διακοπές: «Ήταν ωραίο που ήμουν ξανά με τη σύζυγό μου και τους γιους μου, που είχαν επιστρέψει στο Βέλγιο λίγο νωρίτερα. Θα πετάξω πίσω στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη. Είμαι περίεργος αν έχουν έρθει στο φως κάποια νέα κρούσματα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
