Facebook Pixel Sportdog.gr | Διακαής πόθος του Αλαφούζου ο Τερίμ; Η πρόταση στον Τούρκο τεχνικό το 2021
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-26 14:09:00

Διακαής πόθος του Αλαφούζου ο Τερίμ; Η πρόταση στον Τούρκο τεχνικό το 2021

Του Γιώργου Βροντάκη
Διακαής πόθος του Αλαφούζου ο Τερίμ; Η πρόταση στον Τούρκο τεχνικό το 2021

Δημοσιεύματα από την γείτονα χώρα έστελναν τον Φατίχ Τερίμ στο τριφύλλι και τον Μάη του 2021.

Πανικό έχει προκαλέσει το σενάριο του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό και πριν δύο χρόνια οι Τούρκοι είχαν ενημερώσει για πρόταση του Γιάννη Αλαφούζο στον θρυλικό προπονητή.

Τον Μάιο του 2021 η τουρκική ιστοσελίδα «sporx.com», έγραψε πως ο Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε στον Φατίχ Τερίμ να αναλάβει τον πάγκο του «τριφυλλιού» με μια ικανοποιητική πρόταση.

«Το συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ με την Γαλατασαράι, όπως γνωστοποίησε και ο πρόεδρος της, δεν θα ανανεωθεί. Το όνομα του έμπειρου κόουτς, που γράφτηκε για την Λιλ και το Κατάρ, ακούστηκε για τον πάγκο ομάδας από τη γείτονα χώρα. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της ομάδας του, προκειμένου να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλαφούζος τηλεφώνησε προσωπικά στον έμπειρο προπονητή και είχαν μια ποδοσφαιρική κουβέντα και τον προσκάλεσε με την οικογένεια του στην Ελλάδα. Ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού, ζήτησε χρόνο για να απαντήσει επειδή υπάρχει οι εκλογές στην ομάδα».

Πάντως, η υπόθεση δεν προχώρησε τότε, αφού παρέμεινε στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags