Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος ο Γιοβάνοβιτς από Παναθηναϊκό με εντολή Αλαφούζου - Αναλαμβάνει αύριο ο Τερίμ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-26 14:32:00

Τέλος ο Γιοβάνοβιτς από Παναθηναϊκό με εντολή Αλαφούζου - Αναλαμβάνει αύριο ο Τερίμ!

Sportdog Team
Τέλος ο Γιοβάνοβιτς από Παναθηναϊκό με εντολή Αλαφούζου - Αναλαμβάνει αύριο ο Τερίμ!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έλυσε μονομερώς την συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου ήταν αυτός που έφερε στην επιφάνεια την εποχή Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και τώρα πόσταρε στο twitter πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έλυσε τη συνεργασία του με το τριφύλλι.

Ο 61χρονος Σέρβος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού το καλοκαίρι του 2021, έχοντας συνολικά 113 παιχνίδια με απολογισμό 64 νίκες, 22 ισοπαλίες και 27 ήττες κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος το 2022. 

Διακαής πόθος του Αλαφούζου ο Τερίμ

Τον Μάιο του 2021 η τουρκική ιστοσελίδα «sporx.com», έγραψε πως ο Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε στον Φατίχ Τερίμ να αναλάβει τον πάγκο του «τριφυλλιού» με μια ικανοποιητική πρόταση, αλλά τότε η υπόθεση δεν προχώρησε.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού είχε μιλήσει προσωπικά με τον Τούρκο τεχνικό και τον είχε καλέσει στην Αθήνα μαζί με την οικογένεια του.

Η φωτιά που άναψε στο twitter

Ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου άναψε φωτιές στο twitter με την είδηση πως: «Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υπογράψει με τον προπονητή Φατίχ Τερίμ».

Ο 70χρονος Φατίχ Τερίμ θεωρείται από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Τουρκίας, αλλά έχει να εργαστεί σε ομάδα από τον Ιανουάριο του 2022, όταν και είχε φύγει από την Γαλατάσαραϊ. 

Ο Φατίχ Τερίμ έχει διατελέσει ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας τέσσερις φορές και ισάριθμες έχει θητεύσει στη Γαλατάσαραϊ, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο UEFA το 2000 , οκτώ πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα. Μάλιστα, στο εξωτερικό έχει γίνει προπονητής της Μίλαν και της Φιορεντίνα.

«Ο έμπειρος τεχνικός, που ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να μεταβεί αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο. Μετά τον Εργκίν Αταμάν στο μπάσκετ, η εποχή του Φατίχ Τερίμ στο ποδόσφαιρο ξεκινά στον Παναθηναϊκό», συνέχισαν τα τουρκικά ΜΜΕ που ανέφεραν πως υπάρχει συμφωνία για 1.5 χρόνο.

Το επιβεβαίωσε και ο Τερίμ

Ο Τούρκος προπονητής με δήλωσή του επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη το απόγευμα θα είναι στην προπόνηση της ομάδας.

«Ναι, τα νέα είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω αύριο το πρωί στην Αθήνα. Θα είμαι στην προπόνηση το απόγευμα» ήταν η λακωνική δήλωσή του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags