Facebook Pixel Φατίχ Τερίμ - Παναθηναϊκός: "Προπονητής-δεινόσαυρος ο Τερίμ, σαν τον... Γιαννάκη στην Τουρκία - Γιατί δεν ασχολήθηκε η Μπεσίκτας;"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-26 17:21:00

"Προπονητής-δεινόσαυρος ο Τερίμ, σαν τον... Γιαννάκη στην Τουρκία - Γιατί δεν ασχολήθηκε η Μπεσίκτας;"

του Γιώργου Κτενά
"Προπονητής-δεινόσαυρος ο Τερίμ, σαν τον... Γιαννάκη στην Τουρκία - Γιατί δεν ασχολήθηκε η Μπεσίκτας;"

Ο αέρας ανανέωσης στον ΠΑΟ και η επιλογή του έμπειρου Τούρκου προπονητή για να αντικαταστήσει τον Γιοβάνοβιτς...

Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο νέος προπονητής τού Παναθηναϊκού μετά από την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να πάψει από τα καθήκοντά του τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Καθώς θεωρούσε ότι ο Σέρβος προπονητής είχε πιάσει το ταβάνι του στην ομάδα, δεν υπήρχε εξέλιξη στους ποδοσφαιριστές, ενώ ήταν ορατό και το σενάριο να καταρρεύσει ξανά η ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν!

Μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό που ακουγόταν στην πιάτσα, δηλαδή ότι ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν υπολόγιζαν μέσα στη διεκδίκηση τού πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό, ακόμα και την εποχή που οι Πράσινοι ήταν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε κάθε περίπτωση ο Ι. Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να μαζέψει τα πράγματά του από το Κορωπί για να βάλει τα δικά του ο Φ. Τερίμ, καθώς αυτός είναι ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού - Ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός ήταν για καιρό χωρίς ομάδα και στην Τουρκία υπήρχε η σκέψη ότι δεν είχε κίνητρο για να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο, καθώς μετά τον Γενάρη τού 2022 που έφυγε από τη Γαλατασαράι, δεν είχε συνεργαστεί ξανά με άλλη ομάδα.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να του δώσει το κίνητρο που ήθελε και τον έπεισε για να έρθει στην Ελλάδα, με το sportdog να επικοινωνεί με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, για να μάθουμε περισσότερα για τον Τούρκο προπονητή που κάποτε είχε ψηφιστεί στους 8 καλύτερους στον κόσμο.

"Θρύλος στην Τουρκία - Σαν τον Γιαννάκη του μπάσκετ - Αυτό θα αλλάξει στον Παναθηναϊκό"

"Έχει χρόνια να προπονήσει, τι θα έρθει να κάνει στον Παναθηναϊκό; Είναι αυτο που λέμε προπονητής-δεινόσαυρος, αν και στη Γαλατασαράι και στην Εθνική ομάδα τής Τουρκίας είχε εξαιρετικό όνομα. Είναι θρύλος στη γειτονική χώρα, κάτι σαν τον Γιαννάκη στο μπάσκετ για την Ελλάδα", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι 70 ετων, παλιός προπονητής και όχι σύγχρονος, που δεν είχε δουλειά εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Ακόμα και η Μπεσίκτας που άλλαξε πρόσφατα προπονητή, δεν ασχολήθηκε με την περίπτωσή του αν και ήταν χωρίς ομάδα".

Ταιριάζει στον Παναθηναϊκό; Τι περιμένεις να αλλάξει;

"Σίγουρα θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης η παρουσία νέου προπονητή. Αλλά θεωρούσα ότι ήταν κοντα στο αποσυρθεί και όχι να αναλάβει ξανά κάποια ομάδα"

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσηκωμός στον κόσμο του ΠΑΟ - Υποστήριξη σε Γιοβάνοβιτς και... κράξιμο σε Αλαφούζο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags