Ο Λίντσεϊ Ρόουζ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη καθώς συμφώνησε με τον Άρη και θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα για τα επόμενα 2.5 χρόνια!
Ο Γάλλος…πολυθεσίτης αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του (όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν) και θα φοράει τη φανέλα των κιτρινόμαυρων για δεύτερη φορά στην καριέρα του καθώς ήταν παίκτης του Άρη από το 2019 έως και το 2021.
Ένας παίκτης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κοινό, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ήθελε και ο ίδιος να επιστρέψει στην κιτρινόμαυρη ομάδα.
Ο Άκης Μάντζιος άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή του στην ομάδα, μια και γνωρίζει από την ελληνική πραγματικότητα ενώ είναι ένας έτοιμος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει άμεσα έτσι ώστε να επιτύχει τους φετινούς της στόχους αλλά και να δώσει μία έξτρα λύση σε μία «ταλαιπωρημένη» άμυνα.
Η άφιξη του Γάλλου αναμένεται στις προσεχείς μέρες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

