Την άποψη ότι δεν υπήρχαν σοβαροί λόγοι για να φύγει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό, είτε ως φαν, είτε σαν ρεπόρτερ δεν θυμάμαι ποτέ ξανά άλλοτε να φεύγει ένας προπονητής μεσούσης της σεζόν όντας απόλυτα επιτυχημένος με βάση τις συνθήκες, αν θέλουμε να βλέπουμε πάντα την μεγάλη και όχι την μικρή εικόνα. Ο Γιοβάνοβιτς παρέλαβε καμένη γη, πήρε το Κύπελλο, ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο, πέρυσι οι πράσινοι διεκδίκησαν το πρωτάθλημα, σε μια σεζόν που δεν το είχαν σαν στόχο και δεν το πήραν για μια σειρά από λόγους, φέτος είναι στο -1.

Αν τα βάλουμε στην ζυγαριά, πολύ δύσκολα μπορεί να βρούμε έναν ορθό ποδοσφαιρικό λόγο που να οδήγησε σε αυτή την απόφαση της διοίκησης. Ο Γιοβάνοβιτς αναδιαμόρφωσε το τριφύλλι, με την οικονομική βοήθεια της διοίκησης, αφού πάντα χρειάζεται συνολική προσπάθεια. Εγώ δεν μπορώ να βρω έναν λόγο που να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στις 26 Δεκεμβρίου σε αλλαγή προπονητή. Πρόκειται για απόφαση έκπληξη σίγουρα, αυτό βέβαια δείχνει ότι δεν υπήρχε προφανής λόγος
», σχολίασε σχετικά.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Φατίχ Τερίμ προφανώς και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα, αλλά ο ίδιος προτιμάει να τον κρίνει στο τέλος της σεζόν, γιατί τα βιογραφικά από μόνα τους δεν παίζουν μπάλα και το «τριφύλλι» πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ακούστε το ηχητικό: