Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δεν ήθελε ο Αλαφούζος να μαθευτεί τίποτα για Γιοβάνοβιτς - Θέλει οπωσδήποτε πρωτάθλημα με Τερίμ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-27 00:50:00

"Δεν ήθελε ο Αλαφούζος να μαθευτεί τίποτα για Γιοβάνοβιτς - Θέλει οπωσδήποτε πρωτάθλημα με Τερίμ"

Sportdog Team
"Δεν ήθελε ο Αλαφούζος να μαθευτεί τίποτα για Γιοβάνοβιτς - Θέλει οπωσδήποτε πρωτάθλημα με Τερίμ"

"Είναι σωστή ή λανθασμένη απόφαση; Θα φανεί στην πορεία. Η προσωπική μου γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε ο Γιοβάνοβιτς να μείνει ως το τέλος της σεζόν"

Ο ρεπόρτερ των πράσινων, Διονύσης Δεσύλλας, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δικαίως αγαπήθηκε αφού είναι άκρως επιτυχημένη η θητεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, μίλησε και για την μετάβαση από τον Σέρβο τεχνικό στον Φατίχ Τερίμ.

«Είναι μια ξαφνική απόφαση, αφού δεν είχε διαρρεύσει κάτι. Δεν ήθελε η ιδιοκτησία και η διοίκηση να μαθευτεί κάτι, γι' αυτό και τα νέα βγήκαν από την Τουρκία.

Είναι σωστή ή λανθασμένη απόφαση; Θα φανεί στην πορεία. Η προσωπική μου γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε ο Γιοβάνοβιτς να μείνει ως το τέλος της σεζόν.

Είναι άκρως θετικό το πρόσημο του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Είναι μια αλλαγή σελίδας, ο Ιβάν αγαπήθηκε όσο λίγοι και δικαίως. Του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του, έκανε σωστά και λάθη, αλλά το πρόσημο ασφαλ΄ς και είναι θετικό. Ξεχώρισε ως άνθρωπος για την ποιότητα του χαρακτήρα του»
, είπε μεταξύ άλλων για τον Σέρβο.

Για την επόμενη ημέρα με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο, τόνισε: «Όσον αφορά τη μετάβαση στον πάγκο, μία και μοναδική ανάγνωση υπάρχει: Ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι ρίσκο όταν αλλάζεις προπονητή μέσα στη σεζόν, μόνο αν πάρεις το πρωτάθλημα θα σου βγει το ρίσκο. Ο Φατίχ Τερίμ έχει μεγάλη καριέρα και μια μεγάλη θητεία στους πάγκους, ξέρει πως να φτιάχνει ομάδες που θα πάρει το πρωτάθλημα και γι αυτό πήγε στην επιλογή του Τούρκου προπονητή».

Ακούστε παρακάτω το σχόλιο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags