Facebook Pixel Sportdog.gr | Οργή λαού, αχαριστία και πνιγμός στον... Βόσπορο: Οι εφημερίδες "κράζουν" τον Αλαφούζο (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-27 08:48:00

Οργή λαού, αχαριστία και πνιγμός στον... Βόσπορο: Οι εφημερίδες "κράζουν" τον Αλαφούζο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οργή λαού, αχαριστία και πνιγμός στον... Βόσπορο: Οι εφημερίδες "κράζουν" τον Αλαφούζο (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να αλλάξει τεχνική ηγεσία στον Παναθηναϊκό και η απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν με καλό μάτι.

Τα ελληνικά έντυπα κράζουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την απόφαση του να πάρει προπονητή στον Παναθηναϊκό τον Φατίχ Τερίμ, διώχνοντας με αυτό τον τρόπο τον Σέρβο τεχνικό.

Sportday: Οργή λαού. Βράζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αλαφούζο, που εντελώς ξαφνικά αντικατέστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον 70χρονο Φατίχ Τερίμ. Απρέπεια απέναντι στον Σέρβο τεχνικό, που έμαθε από τα ΜΜΕ την απόλυση του. Πάγωσαν οι παίκτες στο άκουσμα της απομάκρυνσης του προπονητή.

Live Sport: Αχαριστία. Το ¨ευχαριστώ" του Αλαφούζου στον άνθρωπο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αναγέννησε τον ΠΑΟ ήταν να απολύσει Χριστουγεννιάτικο. Στη στόφα πρωταθλητή του 70χρονου αυτοκράτορα Φατίχ Τερίμ ποντάρει για να του βγει η ζαριά. Βράζει ο κόσμος στα social media, ευχαριστεί τον Ιβάν και του ζητά συγνώμη.

ΦΩΣ: Τον έπνιξε στο... Βόσπορο. Ο Γιάννης Αλαφούζος καθάρισε αιφνιδιαστικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πήγε στην Πόλη και προσέλαβε τον Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνοντας τεράστιο ρίσκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags