Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: "Τρελαμένος" με αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Απίστευτη υπόκλιση - "Μπορεί να κάνει τη διαφορά"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-27 13:12:00

"Τρελαμένος" με αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Απίστευτη υπόκλιση - "Μπορεί να κάνει τη διαφορά"

Sportdog Team
"Τρελαμένος" με αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Απίστευτη υπόκλιση - "Μπορεί να κάνει τη διαφορά"

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά έκανε δηλώσεις και ανάμεσα στα υπόλοιπα που είπε, αποθέωσε ξένο ποδοσφαιριστή της ομάδας του, τονίζοντας ότι παρά την ηλικία του μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για ακόμα μια φορά, προς το πρόσωπο του Τάισον ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά παρά την ηλικία του.

«Ο Τάισον ειναι πραγματικά ένας τρομερός παίκτης. Ήρθε τον περασμένο χειμώνα στην ομάδα και χρειαζόταν μια περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Είναι αλήθεια ότι τον πήραμε και από την περίοδο των διακοπών, γιατί στη Βραζιλία το πρωτάθλημα έχει διαφορετική εξέλιξη και όταν ήρθε δεν υπήρχε αγωνιστική δράση στην πατρίδα του.

Έπρεπε να προσαρμοστεί στην προπόνηση, στην κατάσταση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που μπόρεσε να προσαρμοστεί με την προπόνηση και το μυαλό του, με τις αλλαγές που υπάρχουν από την Βραζιλία στην Ευρώπη, έγινε ο πιο δυνατός παίκτης μας. Στα 36 του, μπορεί να παίζει τρεις φορές την εβδομάδα χωρίς να νιώθει κουρασμένος και να κάνει τη διαφορά», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε να το ακούσει ο Αλαφούζος - Οι 3+1 λόγοι που απέλυσε τον Γιοβάνοβιτς - Τερίμ με "παρέμβαση" Ατζούν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags