Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται το... σήριαλ Κουλιεράκη και Μίλαν - Νέο δημοσίευμα - Άλλαξαν ξανά τα δεδομένα της υπόθεσης
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-27 14:23:00

Συνεχίζεται το... σήριαλ Κουλιεράκη και Μίλαν - Νέο δημοσίευμα - Άλλαξαν τα δεδομένα της υπόθεσης

Sportdog Team
Συνεχίζεται το... σήριαλ Κουλιεράκη και Μίλαν - Νέο δημοσίευμα - Άλλαξαν τα δεδομένα της υπόθεσης

Δεν είναι κρυφό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Έλληνας στόπερ είναι στο στόχαστρο των Ροσονέρι, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος αν τελικά θα κάνουν κίνηση τον Γενάρη, ώστε να τον αποκτήσουν.

ΠΑΟΚ: Το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη δεν είναι νέο, αν και τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει κάπως να ατονεί, καθώς όπως αναφέρουν στην Ιταλία, θεωρείται μία ακριβή περίπτωση. Παρ’ όλ’ αυτά ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ παραμένει στα ραντάρ των Μιλανέζων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα footballtransfers, η Μίλαν θέλει αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό κι αυτή την περίοδο εστιάζει στον Ολλανδό Φιν Φαν Μπρέεμεν της Βασιλείας, που κάνει μία καλή σεζόν στην Ελβετία και θα μπορούσε να αποκτηθεί με σχετικά μικρό αντίτιμο.

Ωστόσο όπως τονίζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ:

Επιλογές για τη Μίλαν είναι και οι Λόιντ Κέλι (Μπόρνμουθ) και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης). Και τους δύο παίκτες παρακολουθεί η ομάδα. Ωστόσο, μάλλον θα είναι πιο ακριβοί από τον Φαν Μπρέεμεν.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε να το ακούσει ο Αλαφούζος - Οι 3+1 λόγοι που απέλυσε τον Γιοβάνοβιτς - Τερίμ με "παρέμβαση" Ατζούν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags