Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βραζιλιάνος εξτρέμ για Ολυμπιακό - "Έσκασε" 9 εκατ. η Τσέλσι, βασικός στην Ισπανία - "Διώχνει" τρεις παίκτες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-27 18:12:00

Βραζιλιάνος εξτρέμ για Ολυμπιακό - "Έσκασε" 9 εκατ. η Τσέλσι, βασικός στην Ισπανία - "Διώχνει" τρεις παίκτες!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βραζιλιάνος εξτρέμ για Ολυμπιακό - "Έσκασε" 9 εκατ. η Τσέλσι, βασικός στην Ισπανία - "Διώχνει" τρεις παίκτες!

Η πρόταση Κορδόν και οι πρώτες αλλαγές Καρβαλιάλ στο ρόστερ. Ποιος είναι ο ακραίος - με θητεία σε Premier League και La Liga - που εξετάζεται από τους Πειραιώτες, το δυνατό βιογραφικό και γιατί τώρα βρίσκεται στη Β' Κατηγορία.

Ολυμπιακός: Ένα όνομα από τη λίστα που είχαν στα χέρια τους το περασμένο καλοκαίρι οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει ξανά άμεσα τους Πειραιώτες. Με μια μικρή σημείωση όμως: Το γεγονός ότι είχαν αυτή τη λίστα στα χέρια τους δεν σημαίνει ότι την είχαν φτιάξει εκείνοι! 

Γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο καράβι και, προφανώς, έχει πολλές προσλαμβάνουσες στο μεταγραφικό πεδίο - Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που εδώ και χρόνια υπάρχει η Νότιγχαμ Φόρεστ στο προσκήνιο, δηλαδη ένας τεράστιος ποδοσφαιρικός οργανισμός στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Αλλά εσχάτως και η Ρίο Άβε, που μπορεί να αποτελέσει ένα πρώτης γραμμής φυτώριο για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Κένεντι με... χαρτάκι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ - Είχε φτάσει κοντά και το καλοκαίρι

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ρόμπερτ Κένεντι Νούνες ντο Νασιμέντο, που είχε απασχολήσει έντονα το περασμένο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό αλλά δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες - Το προφίλ του είχε φτιαχτεί άρτια μέσα από το σκάουτινγκ τής Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά σαφώς είχε και τη σφραγίδα τού Αντόνιο Κορδόν.

Γιατί ο 27χρονος διεθνής (με τις μικρές εθνικές) Βραζιλιάνος εξτρέμ με θητεία σε Φλουμινενσε, Τσέλσι, Νιούκαστλ, Γουότφορντ, Γρανάδα, Χετάφε και Βαγιαδολίδ, σαφώς και είναι παίκτης που έχει τύχει τής προσοχής του Κορδόν.

Για να πάμε στο πυρήνα αυτού που θέλουμε να πούμε: Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει το περασμένο καλοκαίρι κοντά στην απόκτησή του από τη Βαγιαδολίδ αλλά, τελικά, δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν απασχολεί ακόμα, καθώς το όνομά του έπεσε πάλι στο τραπέζι όταν άρχισε η κουβέντα για ενίσχυση στα εξτρέμ.

"Τρύπα" στο ρόστερ με τους εξτρέμ - Τον παίρνει με 1,5 εκατ. ευρώ - Παίζει όλη την πλευρά

Χρειάζεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ εξτρέμ; Δεδομένα ναι, αν σκεφτούμε ότι στην ομάδα υπάρχουν οι Ποντένσε και Μασούρας, αλλά πέρα από εκεί το... χάος! Ο Μπιέλ είναι φευγάτος (αν βρεθεί πρόταση, έφυγε!), ο Σολμπάκεν το ίδιο (το πιθανότερο σενάριο είναι να διακοπεί ο δανεισμός του, αν και φαινεται να υπάρχουν αντιδράσεις από τη Ρόμα), ενώ και ο Μπρνιτς λογικά θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Με δεδομένο, βέβαια, ότι μπορεί να έρθει επιθετικός στο Λιμάνι τον χειμώνα, δεν αποκλείεται ο Γιόβετιτς να βγει έξω αριστερά, αλλά σε κάθε περίπτωση μια ομάδα που κυνηγάει το πρωτάθλημα και θα παίξει ξανά στην Ευρώπη μέσα στο 2024, δεν γίνεται να το κάνει χωρίς εξτρέμ! Κι εδώ είναι που έχει επανέλθει στο προσκήνιο το θέμα του Κένεντι.

Ο 27χρονος άσος έχει αριστερό πόδι, μπορεί υπό προϋποθέσεις να καλύψει και ολόκληρη την πλευρά (σε ένα επιθετικό 3-5-2 για παράδειγμα), με τη χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται τώρα στα 2 εκατ. ευρώ αλλά να στο παρελθόν να έχει φτάσει στα 12!

Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με την Βαγιαδολίδ και το κακό είναι ότι η ισπανική ομάδα βρίσκεται μέσα στο τρένο τής ανόδου στη La Liga και αυτό μπορεί να κάνει δύσκολη την απόκτησή του. Με δεδομένο, όμως, ότι είχε δώσει μόλις 500.000 ευρώ στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2022 για να τον αποκτήσει, αν μια ομάδα πρόσφερε plus τρεις φορές πάνω από αυτό το ποσό (δηλαδή 1,5-2 εκατ. ευρώ) θα μπορούσε να τον αποκτήσει.

Ο Κένεντι είχε κάνει σπουδαία πράγματα στα ισπανικά γήπεδα όταν φορούσε τη φανέλα της Γρανάδα, αλλά φαίνεται ότι ψάχνει μια άλλη πρόκληση στην καριέρα του. Και μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θα παίξει στην Ευρώπη μέσα στο επόμενο διάστημα, προφανώς μπορεί να του δώσει αυτό το κίνητρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίνουν 1.5 εκατ. σε Καμαρά με έναν όρο - Βρήκε τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός - Απόφαση Αλμέιδα για Αθανασιάδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags