Facebook Pixel Ολυμπιακός: 3+2 μεταγραφές ζήτησε ο Καρβαλιάλ - Τέλος 4 δανεικοί και 2 συμβόλαια στον Ολυμπιακό - Αρνείται να φύγει ο Μπιέλ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-27 21:14:00

3+2 μεταγραφές ζήτησε ο Καρβαλιάλ - Τέλος 4 δανεικοί και 2 συμβόλαια στον Ολυμπιακό - Αρνείται να φύγει ο Μπιέλ!

του Παναγιώτη Νικολάου

Εκκαθάριση στο Λιμάνι! Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται. Ποιους παίκτες έχει ζητήσει και περιμένει άμεσα ο Πορτογάλος προπονητής, ποιοι θα κληθούν στα γραφεία για να λύσουν τα συμβόλαιά τους και οι εξελίξεις με τον Μαντί Καμαρά

Ολυμπιακός: Στο φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι ο Πέδρο Άλβες εργάζεται πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο για να φέρει αποτελέσματα στην ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έχει ρίξει ολο το βάρος στην αγορά της Πορτογαλίας, που την γνωρίζει πολύ καλά και μπορεί να φέρει λύσεις επίπεδο στην ομάδα.

Στην ΠΑΕ, άλλωστε, υπάρχει και το δεξί χέρι του Αντόνιο Κορδόν, ο Ιγνάσιο Ναβάρο, που γνωρίζει άριστα τι έχει συμβεί στην ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και ποιοι παίκτες είχαν απασχολήσει και μπορούν, τώρα, να βρεθούν ξανά στο προσκήνιο για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει στόπερ, χαφ και επιθετικό, ως άμεσες ανάγκες, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει ένας ακόμα στόπερ ή ακόμα και ένας εξτρέμ (ο Σολμπάκεν πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο Λιμάνι) ή ένας τερματοφύλακας. Ας μείνουμε όμως στη βεβαιότητα ότι θα έρθουν στόπερ, χαφ, επιθετικός. Όπως και ότι δεν έχουν μέλλον οι Σκάρπα, Σολμπάκεν, Κινι και Ιμπόρα - Ενώ θα γίνει κίνηση για να διακοπεί ένας από τους δύο δανεισμούς των Φρέιρε (-είναι το πιθανότερο) και Πορόζο.

Αυτός δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό!

Υπάρχει σεναριολογία για το μέλλον του Πεπ Μπιέλ, ειδικά από την αγορά της Ρωσίας, καθώς ο Ισπανός άσος δεν φαίνεται να έχει μέλλον στου Ρέντη.

Ο ίδιος δεν θέλει να παίξει στο ρωσικό πρωτάθλημα και ούτε το συζητάει να πάρει μεταγραφή στα κρύα, αλλά εάν έρθει άλλη προσφορά στο κλαμπ, δεν αποκλείεται τελικά να βρίσκεται τον προσεχή Γενάρη στο γκρουπ παικτών που θα χαιρετίσουν από τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωσή του είχε γίνει σοβαρή επένδυση το καλοκαίρι του 2022, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να αποδείξει ότι μπορεί να τα ξεχωρίσει με διάρκεια στην 11άδα του Ολυμπιακού.

Μόνο έτσι θα υπογράψει ανανέωση ο Καμαρά!

Οι Πειραιώτες θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μαντί και, μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να τον καλέσουν για να φανεί αν υπάρχει αυτή η προοπτική. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο Καμαρά ενδιαφέρεται να αφήσει λεφτά στα ταμεία τής ΠΑΕ φεύγοντας, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία του να παίξει ξανά στο εξωτερικό και άρα θα κοιτάξει να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι.

Το ερώτημα που υπάρχει, τώρα, είναι αν αισθάνεται υποχρεωμένος στον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του έδωσε και τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη, να κατακτήσει πρωταθλήματα και να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Αν αισθάνεται τέτοια υποχρέωση, θα ανανεώσει. Και το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει κάποια άτυπη συμφωνία για να φύγει με ένα λογικό ποσό το προσεχές  καλοκαίρι. Σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα υπογράψει νέο συμβόλαιό του. Ήδη, άλλωστε, υπάρχει το ενδιαφέρον της Λιόν, που τον θέλει από τώρα στο ρόστερ της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βραζιλιάνος εξτρέμ για Ολυμπιακό - "Έσκασε" 9 εκατ. η Τσέλσι, βασικός στην Ισπανία - "Διώχνει" τρεις παίκτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags