Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού στον Τάσο Μπακασέτα γνωρίζετε ήδη και δε χρειάζεται να τα ξαναπούμε. Στο Τριφύλλι τον πιστεύουν πολύ, θεωρούν ότι είναι το κομμάτι που λείπει από το παζλ για να σηκώσουν το πρωτάθλημα αλλά όλα είναι στα χέρια του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας.

Οι Τούρκοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Τάσος Μπακασέτας βλέπει το μέλλον του είτε στην Ιταλία, είτε στη Γερμανία και την Ουνιόν Βερολίνου. Σε μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού, δηλαδή. Αυτό δεν ξέρουμε αν έχει αλλάξει, όμως ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός έχει κάνει ''γκελ'' στον Παναθηναϊκό.

Ο Φατίχ Τερίμ τον θεωρεί ιδανικό για ηγέτη της ομάδας και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να κάνει την απόλυτη υπέρβαση προσφέροντας στον παίκτη συμβόλαιο άνω του 1,5 εκατ. ευρώ! Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η Τράμπζονσπορ δε θα αποτελέσει εμπόδιο στην όποια συμφωνία.

Ο ''Αυτοκράτορας'' Τερίμ είχε βάλει στο μάτι τον Μπακασέτα από τότε που αυτός αγωνιζόταν στην  Αλάνιασπορ και τώρα θέλει να τον δει και ως παίκτη του.