Μια προσπάθεια να… διαβάσει το μυαλό του Φατίχ Τερίμ με βάσει τα όσα δήλωσε χθες ο Τούρκος τεχνικός έκανε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων επεσήμανε ότι ο Τερίμ στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες ανέφερε ότι θέλει να διαφοροποιήσει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα. Μίλησε πολύ για ένταση και εκτίμησε ο Αθανασίου ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε έναν ακόμη πιο επιθετικό Παναθηναϊκό με μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του και με βάρος στο τρανζίσιον.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού υπογράμμισε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του Τερίμ και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει ακόμη καμία μεταγραφική συζήτηση, καθώς θέλει να δει πρώτα την ομάδα, ακόμη και σε αγώνες για να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις ανάγκες της ομάδας έτσι όπως αυτός θέλει να τη δει να παίζει.

«Επιθυμία της διοίκησης είναι να τονωθεί πολύ το ελληνικό στοιχείο», υποστήριξε για τα μεταγραφικά, επεσήμανε ότι ο οποιοσδήποτε Έλληνας που μπορεί να προσφέρει απασχολεί την ομάδα, φυσικά ένας τέτοιος είναι και ο Μπακασέτας.