Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: "Ψώνια" από Αμερική ο Καρυπίδης - Πανάκριβος φορ από τη λίστα Ολυμπιακού για Άρη - Στην Ελλάδα... λόγω Μέσι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-28 13:00:00

"Ψώνια" από Αμερική ο Καρυπίδης - Πανάκριβος φορ από τη λίστα Ολυμπιακού για Άρη - Στην Ελλάδα... λόγω Μέσι!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ψώνια" από Αμερική ο Καρυπίδης - Πανάκριβος φορ από τη λίστα Ολυμπιακού για Άρη - Στην Ελλάδα... λόγω Μέσι!

Στον Άρη ετοιμάζονται για μία δυνατή μεταγραφή τον Γενάρη. Οι Κίτρινοι ψάχνουν στην Αμερική και το Sportdog.gr παρουσιάζει τα τέσσερα ονόματα που ξεχωρίζουν στην κιτρινόμαυρη λίστα...

Ο Θοδωρής Καρυπίδης φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να ενισχύσει σημαντικά τον Άρη με τρεις μεταγραφές, στη χειμερινή περίοδο, καθώς ο Άκης Μάντζιος έχει κάνει συγκεκριμένες εισηγήσεις και, μάλιστα, θέλει οι παικτες να έρθουν άμεσα - Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ειδικα ο επιθετικός μπορεί να ανακοινωθεί πριν από την Πρωτοχρονιά. Οι Κίτρινοι είναι πολύ πιθανό να φέρουν άμεσα και έναν στόπερ, έναν αριστερό μπακ αλλά και έναν αριστερό εξτρέμ.

Η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Θ. Καρυπίδης είναι έτοιμος να κάνει σπουδαία κίνηση από το MLS, με καλό επιθετικό, που μπορεί να κάνει τη διαφορά με τα γκολ του και να αποτελέσει άξιο συμπαραστάτη του Μoρόν στην ομάδα. Ο Καρυπίδης έχει ανοίξει τις δουλειές του στις ΗΠΑ (εκεί έψαχνε και για συμπαίκτη στην ΠΑΕ!) και, μοιραία, έχει αποκτήσει ποδοσφαιρική δικτύωση στο MLS, με αποτέλεσμα να υπάρχει κάτι μεγάλο στα σκαριά αλλά να μην έχει διαρρεύσει το παραμικρό.

Το μόνο που είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε είναι ότι δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος παίκτης να έχει ανακοινωθεί μέχρι την Πρωτοχρονιά! Παρόλα αυτά, ψάχνοντας λίγο τι ισχύει στο MLS, μπορούμε να μαρκάρουμε κάποιες περιπτώσεις αξιόπιστων επιθετικών, που θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη και τα συμβόλαιά τους τελειώνουν στις 31 Δεκεμβρίου του 2023! Άρα είναι διαθέσιμοι και δεν χρειάζονται χρήματα για να δοθούν σε ομάδες.

ΚΟΡΕΪ ΜΠΕΡΝΤ: Eίναι 27 ετών, διεθνής με τις ΗΠΑ, και χωρίς συμβόλαιο σε λίγες μέρες. Δεν έχει φύγει ποτέ από το MLS, έχει market value στα 2,5 εκατ. ευρώ και φέτος είχε 14 γκολ και 8 ασίστ σε 48 ματς. Καθόλου άσχημα.

ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΜΠΟΥ: 33 ετών, Αργεντινός, που μόλις αποχώρησε από τους New England και ψάχνει για ομάδα. Σκόρερ αξίας, με 11 γκολ και 6 ασίστ σε 24 ματς και χρηματιστηριακή αξία στα 2 εκατ. ευρω παρά την ηλικία του. Η περίπτωση τα τελευταία δύο καλοκαίρια είχε απασχολήσει έντονα και τον Ολυμπιακό!

ΦΡΑΝΚ ΜΠΟΛΙ: Στη ηλικία των 29 ετών έχει τεθεί και παλαιότερα στα υπόψιν του Άρη. Market value στο 1 εκατ. ευρώ, 7 γκολ 1 ασίστ στο MLS από τα μέσα Μάρτη που βρέθηκε εκεί για λογαριασμό του Πόρτλαντ και τώρα ελεύθερος. Θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ευρώπη.

ΤΖΟΖΕΦ ΜΑΡΤΙΝΕΖ: 30 ετών, διεθνής Βενεζολάνος, με θητεία στην Ιταλία (Τορίνο), με market value στα 3 εκατ. ευρώ, με 12 γκολ και 3 ασίστ σε 47 ματς με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Λόγω της παρουσίας τού Λιονέλ Μέσι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για να μαζεύει πολλους επιθετικούς η ομάδα, με αποτέλεσμα να μην έχει ανανεωθεί το συμβόλαιό του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags