Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Τζίμας - Η εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-29 14:52:00

Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Τζίμας - Η εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Τζίμας - Η εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στον ΠΑΟΚ

Ο νεαρός φορ μπορεί να μην έχει πάρει πολλές ευκαιρίες όμως είναι πιθανό μια εξέλιξη στον Δικέφαλο του Βορρά να αλλάξει τα δεδομένα και να φέρει αλλαγές.

ΠΑΟΚ: Ο Αλί Σαμάτα είναι ένας από τους τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που θα απουσιάσουν τον Ιανουάριο καθώς θα διεξαχθεί το Κόπα Αφρικα. Ο Τανζανός δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Δικέφαλο και πάντα σε κάθε πρόβλημα ξεπροβάλει και μια ευκαιρία.

Εκτός του Μπράντον Τόμας διαθέσιμος φορ για την ομάδα του Λουτσέσκου είναι ο Στέφανος Τζίμας και από τη στιγμή που υπάρχουν πολλά ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Τζίμας φέτος με την πρώτη ομάδα μετρά 13 παρουσίες αλλά μόνο σε ένα ματς, αυτό του πρώτου γύρου απέναντι στην Κηφισιά, αγωνίστηκε βασικός σκοράροντας μάλιστα και το μοναδικό του γκολ. Σε όλα τα υπόλοιπα ήρθε από τον πάγκο αλλά σε κανένα από αυτά δεν έπαιξε για παραπάνω από 18 αγωνιστικά λεπτά.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Τσουκαλά για Τερίμ: "Ρεζίλι ο ΠΑΟ, βάλτε την Άγκυρα - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα 80-20" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags