Ο Παναθηναϊκός παίζει με σημαντικές πιθανότητες για τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα, ωστόσο Γάλλοι και Τούρκοι αναφέρουν ότι οι Πράσινοι έχουν έντονο ανταγωνισμό για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες από τα σχετικά ρεπορτάζ, η Μπεσίκτας φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας που είναι, πλέον, δεδομένο ότι δεν θέλει να μείνει στην Τραπεζούντα και ψάχνεται για αποχώρηση. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η Μπεσίκτας επισημοποίησε το ενδιαφέρον της και είναι διατεθειμένοι να προτείνουν εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα.

Αντίστοιχα, στη Γαλλία γράφεται πως ενδιαφέρον για τον Μπακασέτα έχει εκφράσει και η Μαρσέιγ. Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «lephoceen», η Μαρσέιγ πάει για τρεις μεταγραφές τον χειμώνα, μία εκ των οποίων είναι στα χαφ και ο Μπακασέτας είναι στη λίστα των Μασσαλών και οι Γάλλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Έλληνα άσου λήγει το προσεχές καλοκαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" Τερίμ στον ΠΑΟ - Οι 2+1 που φεύγουν σίγουρα - "Χουνέρι" σε Σπόραρ, στην έξοδο κορυφαίο όνομα!