Με τον Στέφαν Γιόβετιτς θα πορευθεί επιθετικά ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο! Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προέρχεται από τραυματισμό (θλάση στο ματς με τον Πανσερραϊκό) και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Ελ Κααμπί θα απουσιάζει με την Εθνική Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα.

Όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, ο Πέδρο Άλβες είναι σε επαφή με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μαρόκου, με σκοπό να ζητήσει ολιγοήμερη παράταση της ένταξης του Ελ Κααμπί στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Μαρόκο, του οποίου οι υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών ξεκινούν στις 17 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα με το ματς κόντρα στην Τανζανία. Οπότε οι Πειραιώτες κάνουν προσπάθεια να μείνει ο Ελ Κααμπί λίγες ημέρες παραπάνω στην Ελλάδα.

Είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν. Γι’αυτό όλο το βάρος έχει πέσει στον Γιόβετιτς ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία. Ο Μαυροβούνιος, όπως εμφανίστηκε έτοιμος στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έστω και αν δεν σκόραρε. Οπότε θεωρητικά μπορεί να ανταπεξέλθει στην κορυφή της επίθεσης.

Σίγουρα προβληματίζει το γεγονός, ότι δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο, όπως δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετά τον αγώνα στο Περιστέρι. Συνεπώς θα πρέπει να αναμένουμε, ότι η διαχείρισή του θα συνεχιστεί.