Τις πληροφορίες του από την Πορτογαλία, σύμφωνα με τις οποίες ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει από την Πόρτο τον 26χρονο σέντερ φορ Φραν Ναβάρο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Οι «δράκοι» είχαν αγοράσει τον Ισπανό επιθετικό το προηγούμενο καλοκαίρι με 7 εκατ. ευρώ, μετά από μία εκπληκτική διετία στην Ζιλ Βιθέντε με την οποία 37 γκολ σε 78 συμμετοχές.
Πρόκειται για προϊόν της ακαδημίας της Βαλένθια, η οποία δεν τον πίστεψε, τον πούλησε 2 εκατ. ευρώ στην πορτογαλική Ζιλ Βιθέντε, στην οποία τριπλασίασε την αξία του, με αποτέλεσμα να κινηθεί για την απόκτησή του η Πόρτο.
Οι «δράκοι» συζητούν την παραχώρησή του, με πώληση ή δανεισμό, γιατί για άλλη μία σεζόν πηγαίνουν πολύ καλά οι βασικοί επιθετικοί τους, ο Ταρεμί και ο Εβανίλσον, ενώ από πίσω υπάρχει ο Ισπανός Τόνι Μαρτίνεθ που είναι χρόνια στην ομάδα και τον εμπιστεύεται ως τρίτη επιλογή ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Για αυτό τον λόγο ο Φραν Ναβάρο φέτος έχει μεν 10 εμφανίσεις με 1 γκολ, αλλά όχι πολύ χρόνο συμμετοχής.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο