Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θέμα χρόνου η πρώτη ανανέωση στον ΠΑΟΚ - "Φωνάζει" να μείνει ο παίκτης - Ο ρόλος Λουτσέσκου, Σαββίδη
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-30 10:48:00

Θέμα χρόνου η πρώτη ανανέωση στον ΠΑΟΚ - "Φωνάζει" να μείνει ο παίκτης - Ο ρόλος Λουτσέσκου, Σαββίδη

Sportdog Team
Θέμα χρόνου η πρώτη ανανέωση στον ΠΑΟΚ - "Φωνάζει" να μείνει ο παίκτης - Ο ρόλος Λουτσέσκου, Σαββίδη

Εκτός από τις μεταγραφές στον Δικέφαλο του Βορρά, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, με έναν μάλιστα από αυτούς που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται να... φωνάζει ότι θέλει να παραμείνει στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Διαβάζοντας κανείς τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και γνωρίζοντας τη σχέση που διατηρεί με τον Τάισον, σε συνδυασμό με την ξέφρενη σεζόν του Βραζιλιάνου, είναι λογικό να αναρωτιέται τι μέλλει γενέσθαι δεδομένου το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο Τάισον μέχρι στιγμής στην σεζόν έχει αγωνιστεί σε 24 (από τα 28 συνολικά ματς του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις από το καλοκαίρι μέχρι τώρα) παιχνίδια και μετράει τρία γκολ και οκτώ ασίστ, όντας ο πρώτος παίκτης σε τελικές πάσες για τον Δικέφαλο.

Εκείνο που είναι ξεκάθαρο είναι πως υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων εντός του ΠΑΟΚ προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, από τη στιγμή που είναι και επιθυμία του ίδιου, αφού ο Βραζιλιάνος σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση έχει εκφράσει την θέληση του να παραμείνει στον Δικέφαλο και τα επόμενα χρόνια, αφού και η οικογένεια του έχει βρει εξαιρετικές συνθήκες στην Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγες μέρες, ο Τάισον είχε δεχτεί ερώτηση για την προοπτική να παραμείνει στην Τούμπα, ο 36χρονος είχε πει χαρακτηριστικά: «Θα μείνω με μεγάλη χαρά στον ΠΑΟΚ».

Υπάρχει η αίσθηση πως και η δική του υπόθεση θα τακτοποιηθεί άμεσα και συγκεκριμένα με την πρώτη ευκαιρία και συγκεκριμένα κατόπιν επικοινωνίας που θα έχει με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη. Όπως συνέβη και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεν χρειάστηκε να γινει… σίριαλ η ανανέωση του συμβολαίου του και ήδη υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και τον Ρουμάνο προπονητή.

Κάπως έτσι και με τον Τάισον, φαίνεται πως δεν θα αργήσει να γίνει η καθοριστική επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, όπου και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την παραμονή του Βραζιλιάνου παικταρά στον Δικέφαλο.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Γιαννούλη με Νόριτς - Τον θέλει... πακέτο με Μπακασέτα η ΑΕΚ - "Ανοιχτός" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags