Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Εκτελεστής μέσα στην περιοχή" - Φορ 7 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Deal με μεγάλη ομάδα της Ευρώπης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-29 18:40:00

"Εκτελεστής μέσα στην περιοχή" - Φορ 7 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Deal με μεγάλη ομάδα της Ευρώπης!

του Γιώργου Κτενά
"Εκτελεστής μέσα στην περιοχή" - Φορ 7 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Deal με μεγάλη ομάδα της Ευρώπης!

Οι όροι της συμφωνίας και ο επιθετικός που λείπει στο Λιμάνι. Οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην πρώτη τους μεταγραφή για τον Ιανουάριο, καθώς Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ κατέληξαν στον... εκλεκτό για τη γραμμή κρούσης.

Σε μία περίπτωση-έκπληξη καταλήγει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν για έναν φορ επιπέδου.

Το όνομα αυτού είναι Φραν Ναβάρο, διεθνή (με τις μικρές εθνικές) Ισπανού επιθετικού της Πόρτο, που δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στους Δράκους και αυτό κοιτάζει να εκμεταλλευτεί ο Πέδρο Άλβες - Άλλωστε, το ίδιο φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει και με τον Νίκο Γκονζάλες της Πόρτο, επίσης διεθνή (με τις μικρές εθνικές) Ισπανό χαφ, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής τής Μπαρτσελόνα και στην Ισπανία είχε θητεία και στη Βαλένθια. 

Για να επιστρέψουμε στον Ναβάρο, είναι 25 ετών, είχε κάνει δύο πολύ καλές σεζόν με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε, με πολλές συμμετοχές και γκολ, και έτσι αποφάσισε να τον αποκτήσει η Πόρτο στα 25 του χρόνια - Προσφέροντας, μάλιστα, 7 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά ο Κονσεϊσάο έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλες λύσεις, δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής ο Ναβάρο και ο Πέδρο Άλβες έρχεται για να δώσει τη λύση και να τον φέρει με τη μορφή δανεισμού στην Ελλάδα. Ο Ισπανός έχει market value στα 10 εκατ. ευρώ και φυσικά αν έρθει στην Ελλάδα οι Πειραιώτες μπορούν να βγουν πολύ κερδισμένοι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Ζάγκα, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία, για να μας δώσει σχετικές πληροφορίες. 

"Για αυτό δεν παίζει βασικός στην Πόρτο - Μόνο έτσι θα έρθει στον Ολυμπιακό - Καλά τελειώματα, ψύχραιμος και θέλει χαμηλά την μπάλα"

"Καλός επιθετικός, βάζει γκολ, τα έβαζε κυρίως στη Ζιλ Βιθέντε για στην Πόρτο είναι στον πάγκο. Το καλοκαίρι τον πήραν οι Δράκοι, αλλά δεν παίζει βασικός γιατί είχε άλλες προτεραιότητες ο Κονσεϊσάο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, μπορεί να τον παραχωρήσει τόσο άμεσα η Πόρτο;

Δε νομίζω να τον δώσει με μεταγραφή, ίσως δανεικό με κάποια οψιόν αγοράς. Το πιθανότερο να συζητούν για τον δανεισμό του χωρίς άλλη προοπτική".

Πώς είναι ως παίκτης;

"Πολύ καλά τελειώματα, ψυχραιμία, μέσα στην περιοχή έπαιζε. Θέλει κυρίως χαμηλά την μπάλα, δεν είναι πολύ για το κεφάλι. Αλλά έχει καλό τελείωμα φάση, πολλά γκολ με τη Ζιλ Βιθέντε που ήταν μικρομεσαια ομάδα. Για αυτό και τον πήρε η Πόρτο, που δεν κάνει τυχαίες επιλογές σε ποδοσφαιριστές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα "σκάει" ο Μαρινάκης για τον εκλεκτό στα χαφ - "Ανώτερη η πρόταση του Ολυμπιακού..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags