Facebook Pixel Και δεύτερο φορ ο Ολυμπιακός μετά τον Ναβάρο - Στράικερ από τη Γιουχάν - Εξελίξεις με Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-29 21:50:00

Και δεύτερο φορ ο Ολυμπιακός μετά τον Ναβάρο - Στράικερ από τη Γιουχάν - Εξελίξεις με Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Και δεύτερο φορ ο Ολυμπιακός μετά τον Ναβάρο - Στράικερ από τη Γιουχάν - Εξελίξεις με Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς!

"Έφυγε από την Κίνα γιατί σταμάτησαν να πληρώνουν"! Στο Λιμάνι είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Ισπανό επιθετικό από την Πόρτο, όμως οι Άλβες-Καρβαλιάλ σκέφτονται σοβαρά να πάρουν κι έναν ακόμα παίκτη για την κορυφή, που μάλλον θα φέρει και αποχώρηση...

Ολυμπιακός: Μια πληροφορία με μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες, καθώς με τους Πειραιώτες έχει συνδεθεί το όνομα του Αμπντούλ Αζίζ, 25χρονου Γκανέζου επιθετικού της Ρίο Άβε, που έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην κινεζική Γιουχάν!

Ο Αζίζ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2025 με την πορτογαλική ομάδα, η οποία βρίσκεται πια στην κατοχή τού Βαγγέλη Μαρινάκη, και μοιραία έχει δημιουργηθεί σενάριο που τον θέλει να έρχεται στο Λιμάνι, ασχέτως της μεταγραφής του Φραν Ναβάρο από την Πόρτο που έχει συμφωνήσει σε όλα και έρχεται άμεσα στην Ελλάδα!

Και αυτό γιατί ο 25χρονος επιθετικός δεν εξετάζεται για βασικός επιθετικός, αλλά ως εναλλακτική λύση και ίσως δείχνει πως κάποιος εκ των Στέβαν Γιόβετιτς ή Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο!

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, δημοσιογράφο-expert στο κινεζικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για τον 25χρονο άσο, που έχει επιστρέψει ήδη στη Ρίο Άβε μετά από τον δεσμό του στη Γιουχάν.

"Για αυτό δεν έμεινε στη Γιουχάν - Στο ίδιο επίπεδο με Ελ Κααμπί - Γιατί δεν τον αγόρασαν στην Κίνα"

Δημήτρη, ποια είναι η άποψή του για τον Αζίζ;

"Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, από τα 30 ματς είχε χάσει τα 7 και τα 15 γκολ που είχε πετύχει δεν λένε κάτι για την Κίνα. Είχε πάει ως αντικαταστάτης του Μαρκάο που είχε βάλει 30 γκολ την προηγούμενη χρονιά και της είχε δώσει το πρωτάθλημα - Ως νεοφώτιστη ομάδα, που της έδινε 400 απόδοση και την είχα προτείνει".

Γιατί αποχώρησε από την Γιουχάν;

"Η Γουχάν ήθελε να τον κρατήσει αλλά το θέμα είναι ότι από τον Σεπτέμβρη και μετά η διοίκηση και οι μέτοχοι έκαναν παύση πληρωμών και δεν υπήρχαν κεφάλαια για να τον αγοράσει. Αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Κίνας".

Είναι καλύτερος από τον Ελ Κααμπί, που βρίσκεται ήδη στην ομάδα;

"Είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Κααμπί, δεν είναι κάτι παραπάνω από τον Μαροκινό. Έπαιζε όλη η ομάδα για αυτόν, γιατί είχε έρθει ως ο ξένος επιθετικός και τον στήριζαν. Αλλά είχε χάσει και κάποια εύκολα γκολ. Καλύπτω Κίνα, είναι το πρώτο πρωτάθλημα που άρχισα να γράφω πριν από 10 χρόνια και ξέρω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτελεστής μέσα στην περιοχή" - Φορ 7 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Deal με μεγάλη ομάδα της Ευρώπης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags