Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κορυφαίο όνομα από Μίλαν για Ολυμπιακό - Τέλος ο δανεισμός στην Αγγλία - Μεταγραφές 20 εκατομμυρίων (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-30 22:10:00

Κορυφαίο όνομα από Μίλαν για Ολυμπιακό - Τέλος ο δανεισμός στην Αγγλία - Μεταγραφές 20 εκατομμυρίων!

του Παναγιώτη Νικολάου

Μετά τον Ναβάρο, στο Λιμάνι ψάχνουν έναν ακόμη φορ, εξέλιξη που ενδέχεται να φέρει και κάποια ηχηρή αποχώρηση τον Ιανουάριο. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις...

Μια εξαιρετική περίπτωση από την Αγγλία είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στον Ολυμπιακό μέσα στον Γενάρη, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο θέμα του επιθετικού.

Γιατί ναι μεν ο Φραν Ναβάρο θα συνεχίσει στο Λιμάνι μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο, αλλά με δεδομένου ότι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι 37 ετών και ο Στέβαν Γιόβετιτς ίσως να μην έχει μέλλον στο ρόστερ, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για έναν ακόμα επιθετικό!

Προφανώς και υπάρχει το όνομα του Αζίζ, της Ρίο Άβε, που έπαιζε με τη μορφή δανεισμού στη Γιουχάν, αλλά δεν είναι ο μόνος που μπορεί να έρθει μέσω... καραμπόλας στο Λιμάνι! Γιατί υπάρχει σενάριο που θέλει τον Ντιβόκ Ορίτζι, 28χρονο διεθνή Βέλγο επιθετικό, να λήγει τον δανεισμό του στη Νότιγχαμ Φόρεστ (βρίσκεται εκεί από τη Μίλαν με την οποία έχει συμβόλαιο) και να έρχεται στην Ελλάδα.

Στην αγγλική ομάδα δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής, με 9 ολιγόλεπτες εμφανίσεις και κανένα γκολ, αλλά και στη Μίλαν δεν υπάρχει χώρος για εκείνον αυτή την περίοδο. Αντίθετα, μέσω της Νότιγχαμ μπορεί να φτάσει εύκολα στο Λιμάνι και να δώσει άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Γιατί ο φορμαρισμένος και καλός Ορίτζι, ο παίκτης που είχε θητεία σε Λίβερπουλ, Λιλ, Βόλφσμπουργκ, Μίλαν, με συνολικά fee στην καριέρα του που φτάνουν τα 20 εκατ. ευρώ (στα 20 εκατ. ευρώ ήταν και το δικό τού market value το 2019!), προφανώς ακόμα και με την παρουσία του Ναβάρο μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Για την ώρα το μόνο που υπάρχει είναι η πληροφορία από την Αγγλία που εμπλέκει τον Ολυμπιακό με την ενδεχόμενη διακοπή τού δανεισμού του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ - Ακριβώς ο,τι ισχύει και με την περίπτωση του Αζίζ, της Ρίο Άβε.

Κρατήστε το όνομα του Ορίτζι σε μια άκρη τού μυαλού σας, όπως φυσικά και του Αζίζ, ανεξάρτητα από την υπόθεση του Ναβάρο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για 20χρονο εξτρέμ - "Όχι" σε 2.5 μύρια - Έχει ήδη 170 ματς καριέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags