Facebook Pixel Ολυμπιακός: Με 3 "μπαμ" μπαίνει στο ’24 - Η "καψούρα" του Καρβαλιάλ, οι υποψήφιοι εξτρέμ και ο... Κουρμπέλης! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-31 09:47:00

Με 3 "μπαμ" μπαίνει στο ’24 ο Ολυμπιακός - Η "καψούρα" του Καρβαλιάλ, οι υποψήφιοι εξτρέμ και ο... Κουρμπέλης! (Vid)

Sportdog Team
Με 3 "μπαμ" μπαίνει στο ’24 ο Ολυμπιακός - Η "καψούρα" του Καρβαλιάλ, οι υποψήφιοι εξτρέμ και ο... Κουρμπέλης! (Vid)

Ο Φραν Ναβάρο ήρθε χθες για να υπογράψει στους Ερυθρόλευκους, αλλά οι κινήσεις στο λιμάνι δεν σταματούν σε αυτόν. Ποιον θέλει διακαώς ο Καρβαλιάλ, τι γίνεται με Λέο Περέιρα και εξτρέμ.

Στο... φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές του Ολυμπιακού, παρότι είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, καθώς εκτός του Φραν Ναβάρο που ήρθε χθες στην Ελλάδα για χάρη των Πειραιωτών, θα ακολουθήσουν 3-4 ακόμα προσθήκες με προτεραιότητα την περαιτέρω ενίσχυση στον άξονα, δηλαδή με στόπερ και κεντρικό χαφ.

Ο διακαής πόθος του Κάρλος Καρβαλιάλ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι ο Αντρέ Όρτα της Μπράγκα, που έχει χάσει τη θέση του βασικού στην πορτογαλική ομάδα, η οποία ζητάει 7-8 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τον Ολυμπιακό σε πρώτη φάση να έχει ζητήσει τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Το θετικό είναι ότι ο 27χρονος χαφ ψάχνεται να φύγει, καθώς θέλει να παίζει εν όψει και του επερχόμενου Euro.

 

Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να έχουν στα υπόψιν τους τον Λέο Περέιρα για το κέντρο της άμυνας, παρότι η Φλαμένγκο δεν δείχνει διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις της από τα 7 εκατ. ευρώ. Πάντως και εδώ η επιθυμία του 28χρονου στόπερ να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ του Ολυμπιακού.

Όσο για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, οι Τούρκοι ανέφεραν χθες ότι βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στο λιμάνι, ενώ ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" αποκαλύπτει σήμερα και ονόματα υποψήφιων εξτρέμ, που φέρονται να βρίσκονται στη λίστα Άλβες και Καρβαλιάλ. Πρόκειται για τους Γκονσάλο Γκέδες, Τρινκάο, Τζότα και Έλντερ Κόστα.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα από Μίλαν για Ολυμπιακό - Τέλος ο δανεισμός στην Αγγλία - Μεταγραφές 20 εκατομμυρίων!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags