Γιώργος Κούτσης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας τεχνικός και σχολίασε την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό και την αντικατάστασή του με τον Φατίχ Τερίμ.

«Κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Μπορεί μια ομάδα να μην είναι ελκυστική αλλά αν κερδίζει λένε ότι και στην κακή της μέρα κέρδισε. Πρέπει να βλέπεις τα λάθη για να μη γίνουν σε άλλα ματς. Κάνεις δε θυμάται αν είχες δοκάρια, ευκαιρίες, χαμένα πέναλτι, αν σε αδίκησε ένας διαιτητής. Βλέπεις τη βαθμολογία και από αυτό κρινόμαστε».

Για την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό και την αντικατάστασή του με τον Φατίχ Τερίμ: «Άδικη η απόφαση για τον Γιοβάνοβιτς. Είχε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, ήταν μέσα σε όλους τους στόχους και με ένα μπάτζετ χαμηλότερο από τους άλλους τρεις. Δεν ξέρω γιατί υπήρξε αυτή η απόφαση. Ο Ατζούν είναι καλός για το Survivor. 

Δυστυχώς ένας πρόεδρος η παράγοντας επηρεάζεται από το περιβάλλον και τους οδηγούν προς το συμφέρον κάποιων ανθρώπων. Είναι νωρίς, δεν μπορούμε να πούμε ότι θα γυρίσει τον διακόπτη ο Τερίμ, αυτό δεν γίνεται σε καμία ομάδα στον κόσμο. Θα το δούμε. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι πολύ καλύτερος με τον Τερίμ και να μην κερδίζει τα παιχνίδια».

Τι αλλάζει στο πρωτάθλημα: «Τίποτα. Έχει ακόμα δρόμο. Θέλει διαχείριση, τι παίκτες θα πάρει και πόσο βαθιά θα μπει το χέρι στην τσέπη. Αν έχει διακαή πόθο για το πρωτάθλημα θα πρέπει να ματώσει οικονομικά», είπε ο Γιώργος Κούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψε την κουκλάρα σύντροφό του ο Μπακασέτας - Γυμνάστρια και influencer - Λόγος για να επιστρέψει Ελλάδα! (pics-vid)