Facebook Pixel Πάολο Φερνάντες: Συγκινεί το μήνυμα του Φερνάντες για το 2023 - Ατάκες για τις εγχειρήσεις του, το νταμπλ και την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-31 23:38:00

Το μήνυμα του Φερνάντες για το 2023 - Ατάκες για τις εγχειρήσεις του, το νταμπλ και την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το μήνυμα του Φερνάντες για το 2023 - Ατάκες για τις εγχειρήσεις του, το νταμπλ και την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Το δικό του μήνυμα για την χρονιά που φεύγει έστειλε μέσω ανάρτησης ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Ένωσης όπου αναφέρθηκε τόσο στις εύκολες, όσο και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το 2023.

Πάολο Φερνάντες: Ανάρτηση με όσα δύσκολα, αλλά και όμορφα πέρασε το 2023 έκανε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, όπου πλέον μετράει ανάποδα για να επιστρέψει πλήρως στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο το περασμένο καλοκαίρι.

«Τι τρελή χρονιά ήταν για μένα δεν ξέρω πραγματικά πώς να την περιγράψω. Πρώτα απ' όλα παίζω για αυτό το καταπληκτικό κλαμπ και κερδίζω το double αλλά ταυτόχρονα κάνω μια εγχείρηση καρδιάς και μερικούς μήνες αργότερα την επέμβαση του αχίλλειου τένοντα. Έτσι είναι η ζωή μερικές φορές σου δίνει αλλά και άλλες σου τα παίρνει, όταν συμβαίνει πρέπει να παραμείνεις δυνατός, είναι μέρος της.

Προσωπικά επίσης πολλές αλλαγές στη ζωή μου αλλά είμαι ευγνώμων που η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που αγαπώ είναι υγιείς που είναι το πιο σημαντικό», επισήμανε ο Φερνάντες που καταλήγοντας υπογράμμισε: «Ήταν ένας χρόνος με μεγάλη προσωπική ανάπτυξη λόγω αυτών των σκαμπανεβασμάτων συνέχεια. Είμαι ενθουσιασμένος για τον επόμενο χρόνο και θα το πάρω θετικά γιατί τα σπουδαία πράγματα πάντα θέλουν χρόνο. Ευχαριστώ 2023.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags